...čo si predstavujete pod týmto "pojmom"?...globálne alebo konkretizujte určitú oblasť (i). Chcela by som počuť Vaše názory, postrehy a nie skopírované odkazy alebo texty s wikipedie. ďakujem... danke... merci...thanks...gracias ...spasiba....
Rovnopravnost je nieco co je prirodzene dane z mojho pohladu. Najjednoduchsie sa mi to formuluje tak, ze obe strany (nezalezi ci su rozneho pohlavia ci rovnakeho) sa vedia rovnocenne nahradit a vzajomne doplnat. Tak ako v praci ked mas kolegu/kolegynu, ktory/a Ta dokaze zastupit a robite rovnaku pracu tak mate ma aj narok na rovnopravnost, teda mat rovnake prava, povinnosti, odmeny, atd. .. to iste vo vztahu, tak ako ma jeden pravo na svoj zivot s priatelmi, ma mat aj druhy, tak ako ma jeden pravo zlyhat tak aj druhy .. ziadne delenie si veci, uloh a pod., obaja by sa mali vediet vzajomne zastupit a doplnit vo vsetkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@Foxylady To ale uplne nefunguje, pokial to aplikujeme aj na ne-ludi, napriklad.
1. na rovnoprávnosť
2. nefunkčnú rovnoprávnosť
@Diehard takéto rozvinuté odpovede/ názory je radosť čítať