Ludia potrebujem radu, chcem sa rozist s mojou pritelkou ale ona ma ma rada a nechcem jej moc ublizit. Proste stretnem sa s nou a ja neviem jak ani zacat
Tak povedz jej ze uz k nej nic necitis, nejako to vyprchalo a ze nechces byt snou ked k nej necitis to co ona k tebe. Plus spomen ze mozte ostat kamarati a nejake tie podobne smažky co sa zyvknu vravieť....
@5 sima ty si satan
ja viem že to nie je tak vtipné ale strašne sa tu smejem
ok ok, asi je načase uznať, že som preťažená
ale inak
k veci
rozchod? v 15tich? to máš fuk, má pubertu, aj tak jej zlomíš srdce, týždeň bude fňukať, potom mesiac ťa bude nenávidieť a ohovárať s kamoškami a tvrdiť, ako jej na tebe nezáleží, že ťa má ťažko v piči a potom sa jej zapáči nejaký z Béčky a kolotoč sa začne odznovu
detiska dnesnej doby su hlupe a retardovane a bla bla a ked sa nejaky chalan konecne normalne opyta lebo nechce byt idiot a riesit to tak aj tak polka komentov hentaká -.-
nuž, pozri skôr či neskôr by to aj tak vyšlo najavo, tak sa proste daj dokopy a povedz jej to, ked jej to vysypes narovinu tym skor sa z toho dostane
čo vám *ebe ľudia ? chalan sa normálne spýtal...niektorí ste tu múdri jak šalamúnove hovno a hráte to na inteligenciu, no v zlom smere...
a k téme....hlavne slušne, s chladnou hlavou...a hlavne povedz to, ako to cítiš a prečo si sa tak rozhodol...lebo dajme tomu, že jej povieš niečo iné a potom ťa bude štvať, že si jej nepovedal to, čo si naozaj chcel :...nechaj to na okolnosti ako sa to vyvinie
hlavne to nerieš spôsobom neozvania sa.. to sa jej asi najviac dotkne... ide vlastne len o ten čas, kedy to pochopí, najprv si asi bude myslieť, že to nie je pravda má na teba trošku skreslení pohľad kedže ťa má rada... no postupom času to začne chápať a hlavne jej vysvetli, že nie si takto šťastný a človeku by predsa na šťastí záležať má... dôležité je asi trošku empatie vcítenie sa do jej kože. Čo by si ty chcel počuť, keby si na jej mieste a máš niekoho veľmi rád. Uznaj, že možno aj pravdu a keď ona tú pravdu bude počuť, bude jej menej ublížené ako ťahanie za nos
toto poznám dobre
neexistuje spôsob ako jej to povedať bez toho aby ju to zranilo si myslím, ale nie je pekné ju naťahovať a nechávať v tom že ste spolu šťastní keď to tak nie je, takže to proste vysyp nó
to je jedno, ako sa s nou rozides, ak ta lubi, zlomis jej srdce tak ci tak. a hlavne nechapem ludi, co napisu: ma ma rada, ale ja jej nechcem ublizit. a co si myslis, ze sa to da bez toho? nikdy v zivote, aj keby si sa vcera narodil alebo mal zajtra umriet, to je suma fuk. toto iste mi pisal segrin frajer, ze ju nelubi tak ako ona jeho, ale on jej nechce ublizit. sak ludia, rozmyslajte. sa to bez toho asi neda, ne?
A teraz vazne, je v podstate jedno ako to urobis, hlavne bud uprimny, s uprimnostou to dotiahnes daleko, vo vsetkom, nielen vo vztahoch. Bud bude smutna, alebo nahnevana, ale s odstupom casu to pochopi
začni tým prečo sa chceš rozísť
a tým aj skončí .. nezabudni na slová "ale môžme ostať kamarátmi" a garantujem ti, že ten rozchod zoberie lepšie to sú tak prudko debilné slová v okamihu rozchodu, že až.
hlavne pravdu. Jednak sa budeš cítiť sám pred sebou dobre a za druhé skôr či neskôr to pochpopí. Pochopila by to asi tak či tak ale klamstvo nič nerieši.
@alysia ja viem moja odpoved bola plna skryteho cynizmu podla mna to je najhorsie co mozes druhemu povedat
@inversi podla mna prva cast tvojho komentu si jemne odporuje, takze vlastne neviem co si tym chcel napisat, ale garantujem ti, ze "mozme ostat kamarati" su tie najjebnutejsie slova ake moze povedat aj ked nemam rada taketo hlupe prirovnavacky, tu sa to uplne hodi - ze to je ako keby si tomu co zomiera od smadu nukal cely pecen chleba
@tunidlo nj, to je tým, že keď raz na "milujem ťa" dostaneš odpoveď "hm", tak si to celé proste už tak neberieš
alebo keď za vrchol romantiky považuješ:
-dúfam že vaši nebudú doma keď prídem
-prečo?
-aby som ťa mohol pojebať už v predsieni
...proste...zbytočné je vzťahy a podobné pičoviny prehnane riešiš, o to viac v 15tich
a čím skôr to chlapec zistí tým lepšie
Teraz aby som na oplátku nebol necitlivý ja, ale keď už spomínaš, že tvoje vnímanie je negatívne poznačené podobnými udalosťami, nechcela by si takúto diskusiu 15ročného chalana, nechať bez pripomienok, ktoré ti napadajú?
Dosť ťažkú situáciu zažíva aj bez podobných komentárov,
@tunidlo nie negatívne. len som sa naučila byť realistka. a to by sa mal naučiť aj tuto chlapec. preto tie pripomienky považujem za maximálne vhodné a rada sa o ne delím aj so svojimi spolužiačkami, ktoré, aj keď už dospelé, nikdy nemali chlapa a myslia si, že prvý čo príde bude princ na bielom koni. ľudia by sa proste mali naučiť myslieť rozumom, realisticky, a nehľadať problémy tam kde nie sú.
lebo rozchod v 15tich je ťažká situácia len v prípade, že si nikdy v živote ešte nemal žiaden problém
Ja napríklad nemám 15, ale takým realistom ako ty som sa nestal a neodporúčam to ani ostatným.
Chcel som byť ohľaduplnejší, ale čo už teraz, veľa šťastia v živote, hlavne pri povyšovaní svojich problémov nad problémy iných "pre ich dobro".
Tak si predstavujem, čo asi ty považuješ za životné problémy a čo by o nich povedal nejaký preživší z koncentračného tábora, ak by to bol podobne prijemný človek ako ty.
@tunidlo ja nepovyšujem svoje problémy, nikdy som žiadne vážne nemala, ale niektorí ľudia nemajú vôbec žiadne a potrebujú si ich vyrábať a to z duše nenávidím
a neboj aj tebe raz život otvorí oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja viem že to nie je tak vtipné ale strašne sa tu smejem
ok ok, asi je načase uznať, že som preťažená
ale inak
k veci
rozchod? v 15tich? to máš fuk, má pubertu, aj tak jej zlomíš srdce, týždeň bude fňukať, potom mesiac ťa bude nenávidieť a ohovárať s kamoškami a tvrdiť, ako jej na tebe nezáleží, že ťa má ťažko v piči a potom sa jej zapáči nejaký z Béčky a kolotoč sa začne odznovu
true story bro. mám 14ročnú sestru
dokop sa do toho, snaž sa jej to čo najcitlivejšie povedať... Ale bohužiaľ ajstak sú vysoko pravdepodobné slová v @6
drž(te) sa
detiska dnesnej doby su hlupe a retardovane a bla bla a ked sa nejaky chalan konecne normalne opyta lebo nechce byt idiot a riesit to tak aj tak polka komentov hentaká -.-
nuž, pozri skôr či neskôr by to aj tak vyšlo najavo, tak sa proste daj dokopy a povedz jej to, ked jej to vysypes narovinu tym skor sa z toho dostane
a k téme....hlavne slušne, s chladnou hlavou...a hlavne povedz to, ako to cítiš a prečo si sa tak rozhodol...lebo dajme tomu, že jej povieš niečo iné a potom ťa bude štvať, že si jej nepovedal to, čo si naozaj chcel :...nechaj to na okolnosti ako sa to vyvinie
toto poznám dobre
neexistuje spôsob ako jej to povedať bez toho aby ju to zranilo si myslím, ale nie je pekné ju naťahovať a nechávať v tom že ste spolu šťastní keď to tak nie je, takže to proste vysyp nó
a tým aj skončí .. nezabudni na slová "ale môžme ostať kamarátmi" a garantujem ti, že ten rozchod zoberie lepšie to sú tak prudko debilné slová v okamihu rozchodu, že až.
hlavne pravdu. Jednak sa budeš cítiť sám pred sebou dobre a za druhé skôr či neskôr to pochpopí. Pochopila by to asi tak či tak ale klamstvo nič nerieši.
@inversi podla mna prva cast tvojho komentu si jemne odporuje, takze vlastne neviem co si tym chcel napisat, ale garantujem ti, ze "mozme ostat kamarati" su tie najjebnutejsie slova ake moze povedat aj ked nemam rada taketo hlupe prirovnavacky, tu sa to uplne hodi - ze to je ako keby si tomu co zomiera od smadu nukal cely pecen chleba
nepoznám katastrofickejšie slová ako tieto ..
ok poznám. Odpoveď na Milujem ťa ........ Ďakujem. Iný štýl
a on potom, že aj ja som pekne oblečená
a potom sme sa hodinu smiali. trošeno jebnutučký humor máme :letim:
Ja si nahováram že "máš 24, nerieš", ale nejde to. Piči.
resp. v 15tich je veľká pravdepodobnosť že si s ňou tak týždeň, možno 1-2 mesiace...
Aká milá a empatická.
alebo keď za vrchol romantiky považuješ:
-dúfam že vaši nebudú doma keď prídem
-prečo?
-aby som ťa mohol pojebať už v predsieni
...proste...zbytočné je vzťahy a podobné pičoviny prehnane riešiš, o to viac v 15tich
a čím skôr to chlapec zistí tým lepšie
Teraz aby som na oplátku nebol necitlivý ja, ale keď už spomínaš, že tvoje vnímanie je negatívne poznačené podobnými udalosťami, nechcela by si takúto diskusiu 15ročného chalana, nechať bez pripomienok, ktoré ti napadajú?
Dosť ťažkú situáciu zažíva aj bez podobných komentárov,
lebo rozchod v 15tich je ťažká situácia len v prípade, že si nikdy v živote ešte nemal žiaden problém
Ja napríklad nemám 15, ale takým realistom ako ty som sa nestal a neodporúčam to ani ostatným.
Chcel som byť ohľaduplnejší, ale čo už teraz, veľa šťastia v živote, hlavne pri povyšovaní svojich problémov nad problémy iných "pre ich dobro".
Tak si predstavujem, čo asi ty považuješ za životné problémy a čo by o nich povedal nejaký preživší z koncentračného tábora, ak by to bol podobne prijemný človek ako ty.
noo,ked clovek sleduje nejake tie vztahy tu a aj tie sa rozpadnu,tie idylicke, blaa blaa, nakoniec prestava verit ...
strasne je to zlozite
a neboj aj tebe raz život otvorí oči