Ako sa snazite dusevne rast, rozvijat svoju osobnost? nieco sa pokusate vyrabat manualne, tvorite hudbu basne, alebo sportom? Mohli by ste pridat nejake napady
Ja osobne pisem basne ale akakolvek tvorba je skor plod dusevneho rastu, na ktorom uvidíš kam "až" si sa dostala. Myslím, že prečítať si pár kníh od descartesa by mohlo pomôcť .
Potom hudba, pozeram spravy, snazim sa zaujimat o vsetko, a vsetko nove brat ako obohatenie mojho horizontu, a nie ako vnutenu "pracu"... Samozrejme sa to neda vzdy, ale väcsinou
zatial co sledujem a co som aj napisala su veci zo si aj ciastcne vyzaduju umelecke citanie a tvorivu schopnost. No bohuzial tuto ja velmi nemam a ani zrucnost, nie ze by som bola lava, no nevzava sa, snad sa tu alebo aj sama objavim nieco na kreativitu. uz sa to evidentne pyta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Potom hudba, pozeram spravy, snazim sa zaujimat o vsetko, a vsetko nove brat ako obohatenie mojho horizontu, a nie ako vnutenu "pracu"... Samozrejme sa to neda vzdy, ale väcsinou
a zaujímam sa o veci tak celkovo.
vela citam, obas pisem basnicky a blogyrozpravam sa s ludmi...