aj ja som mala takú kocku, ale nemdopadlo dobre, pes rozhrýzol
co mi mama hovorila, ze ked oni boli mali, tak na to bol nejaky tahak...smola, uz si to nepamata,chcela som aj ja....ten tahak bol dajaky uni, ze vymyslim si: 2 hore, 3 dolava, 1 hore, 1 vpravo...Nieco take mi o tom rozpravala
Ja to tiež neviem poskladať, nikdy v živote sa mi nepodarila viac ako jedna strana Ale funguje to na takom princípe, ako napísala Antja. Sú na to univerzálne ťahy, ktorými ju poskladáš aj keď nechceš Hmm, a inak, rubikovu kocku som mala dostať na Valentína, ale nejako nevydalo
Je lahke ju poskladat, je tam asi 5 postupov, ktore musis zadelit, najprv poskladas jednu stranu s dobre umiestnenymi rohmi a prvym riadkom, potom poskladas druhy riadok, potom das dobre rohy na tretom riadku, potom dobre natocis zvysok tretieho riadku a nakoniec poskladas aj spodnu stranu. Ale rozpisovat ich nebudem, nerozumeli by sme sa ani za tyzden
poskladat ju je v pohode..poskladat ju pod 2 minuty uz chce cvik a trosku poznat algoritmy najvacsi problem je ale ze ich vyrabaju strasne nekvalitne, clovek do toho furt musi striekat silikonovy olej a tie nalepky raz za 2 tyzdne vymenit lebo zlezu :F
Ja som ju poskladala už tisíckrát... Mám doma 3 .. jednu mi daroval kamoš, ktorý nato už nemal nervy ... Teraz to učím 2 spolužiačky a sesterku ale byvíma to... no chcela by som nájsť aj iný spôsob... ale všade je len ten jeden .. tuším je to ten istý čo opisovala Fragile.
A neviete niekto náhodof, kde zoženiem kocku 4x4x4 ???...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak to poskladáš, tak Ti splním 3 želania
Moja rubikova kocka sa už nedá poskladať kedze som si chcela pomocť a tak som povymienala nálepky a teraz je to kade tade.
Ja to dokážem!
Hej, to poznám... To som spravila so starou... Aj som ju rozobrala dokonca...
co mi mama hovorila, ze ked oni boli mali, tak na to bol nejaky tahak...smola, uz si to nepamata,chcela som aj ja....ten tahak bol dajaky uni, ze vymyslim si: 2 hore, 3 dolava, 1 hore, 1 vpravo...Nieco take mi o tom rozpravala
Mne sa podla tohto to podarilo raz poskladat len potom mi ju brat rozobral a teraz to uz ani podla toho nezlozim
» rubikova.kocka.webscout.sk/...
» www.flik.host.sk/new/...
par postupov co som nasla v googli.
Ono to nie je také ťažké ako to vyzerá, ono je to ešte ťažšie
A neviete niekto náhodof, kde zoženiem kocku 4x4x4 ???...