Povodny pribeh Sipkovej Ruzenky bol taky, ze princ ju spiacu objavil.. A zobudila sa az na to ze rodi Princ bol prekvapeny a musel si ju vziat.. Ale uz mal zenu hotova telenovela
@leginacka Ja som ju citala kdesi v novinach alebo tak uz ani neviem. Je to.. vystizne, ved nasa ludova slovesnost je plna uchylnosti
Ale coby sa mi nepacila, ale mala som pocit ze ak dam aj ju, tak budem musiet aj samotnu Xenu a potom pokracovat.. A to by bola neverending story, tak som radsej sklapla po dvoch fotkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
alebo.. Aladin
a inak s Maťom a Klinčekom...alebo s Ovocníčkami...
!!
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
toto je riadne divné ako ..ja som bola v tom že NEMáM žiadne hranice...ale toto je úchyláčina ako hrom
P.S. TAM MATE AJ TIE TRI OBRAZKY O KTORE ANIMOVANE BABY SA JEDNA OUKEY
Alebo Iron Man, Spiderman a podobne
alebo potom
žena králika Rogersa, ak by niekto tápal
mladý Homer.lebo tie vlasy sú super.
lebo.
(keď som bola malá, tak som sa hrala na Kiaru... )
Itachi Uchiha
Sasuke Uchiha
Naruto
Hinata
Kakashi
Sasori
Hidan
Ichigo Kurosaki
Grimjow
Ulqiourra
Toshiro Hitsugaya
Matsumoto
Rukia
Yondaime hokage
Mizukage
Haku ^^
Gaara-kun
Light Yagami
L
Natsu
Gray
Erza Scarlet
Lucy
Fried
Loki
Shizuo Heiwajima
Orihara Izaya
Train Heartnet
Hei
Tsuna
Hibari
vlastne vsetky hlavne postavy z katekyo hitman reborn
a mnoho ďalších .... vďaka bohu , že v anime je viac chalanských hrdinov
skratka ma rajcuje ten look
Povodny pribeh Sipkovej Ruzenky bol taky, ze princ ju spiacu objavil.. A zobudila sa az na to ze rodi Princ bol prekvapeny a musel si ju vziat.. Ale uz mal zenu hotova telenovela
alebo
No hej, kočky si tu dala... a Callisto sa ti nepáči? Keď si spomeniem na tú bloncku, tak sa ešte teraz chvejem
Ale coby sa mi nepacila, ale mala som pocit ze ak dam aj ju, tak budem musiet aj samotnu Xenu a potom pokracovat.. A to by bola neverending story, tak som radsej sklapla po dvoch fotkach
No veď pokračuj, ja sa nepohnevám
(obaja, aj ked to nie je rozpravka. Stvarnuju genialne, svojske postavy)
(to sa rozpravkou nazvat fakt neda)
A napokon, aby som aspon medzi rozpravky trooosku zapadala:
» www.animationconnection.com/inc/image.php?f...