ono by sa možno hodilo napríklad priblížiť približne štýl kapely, aj keď v tomto prípade je to asi viacmenej jedno lebo všetky tie potenciálne názvy znejú ako pre výchovnovzdelávaciu "kapelu" robiacu turné po základných školách...
@luc.ka ale no... troška sa kontroluj , ja mám rovnaký pocit pri každom druhom tvojom názore, ale takýto škaredý smajlík som ti nikdy nepostol
všetci: áno chceme byť skupina pre deti, preto musí byť názov aj vtipný a s tými výchovnými koncertami nie ste daleko od pravdy Akurát ich nechceme robiť pre školy
Všetkým, ktorí proste a jednoducho za jednu z možností zahlasovali a odpustili si jebnutý komentár dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ja by som dal názov "The kybel mi dej"
A tak daj nejaký lepší nápad, aspon budeš pre zmenu užitočný
mne sa páči Načo Názov alebo Nič Nás Nenapadá
všetci: áno chceme byť skupina pre deti, preto musí byť názov aj vtipný a s tými výchovnými koncertami nie ste daleko od pravdy Akurát ich nechceme robiť pre školy
Všetkým, ktorí proste a jednoducho za jednu z možností zahlasovali a odpustili si jebnutý komentár dakujem.