@teacup ide o spoilery ako také, a vôbec neviem čo s tým má spoločné vek...ak sa na niečo tešíš, tak si to chceš pochopiteľne vychutnať so všetkými zvratmi a prekvapeniami a autentickými reakciami...predstav si že dostaneš tortu a tesne pred tým ako sfúkneš sviečky, ti po nej niekto tresne rukou...technicky ju stále môžeš zjesť ale je to ono? ...to je jedna vec
druhá vec je, že pred možným spoilerovaním sa zvykne dávať oznam, aby to ľudia mohli preskočiť
tretia vec je, že nie je to film ktorý bol vydaný pred dvadsiatimi rokmi a len ty sama si ho nevidela...toto je po všetkých predchádzajúcich 18 filmoch ktore dláždili cestu tomuto jednému, oprávnene najočakávanejším filmom minimálne posledného desaťročia a spoiler tu bol hodený z čistého kktizmu, takýmto spôsobom, v deň predpremiery
sorry že som sa tak nechal uniesť, verím že som sa vyjadril zrozumiteľne a priblížil ti "vážnosť" tejto situácie a oprávnené reakcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
So štyrmi som spala
@Sianagirl245 rekorderka
Nepoznám odtiaľto nikoho, jedine tak virtuálny, ale ten neuznávam
Aramis Artos a Portos
Na Dartagnana este len cakam
druhá vec je, že pred možným spoilerovaním sa zvykne dávať oznam, aby to ľudia mohli preskočiť
tretia vec je, že nie je to film ktorý bol vydaný pred dvadsiatimi rokmi a len ty sama si ho nevidela...toto je po všetkých predchádzajúcich 18 filmoch ktore dláždili cestu tomuto jednému, oprávnene najočakávanejším filmom minimálne posledného desaťročia a spoiler tu bol hodený z čistého kktizmu, takýmto spôsobom, v deň predpremiery
sorry že som sa tak nechal uniesť, verím že som sa vyjadril zrozumiteľne a priblížil ti "vážnosť" tejto situácie a oprávnené reakcie
načo som to otvárala, na kieho ďasa