iba s frajerom si tu píšem ale to asi preto, že mne sa strašne moc nikdy nikomu nechce odpisovať, tak vždy prehodím nejaké dve tri tsky, a potom viac neodpíšem, lebo zabudnem/nechce sa mi/atď
S nikým si nijako pravidelne nepíšem, lebo tu skoro nikoho nepoznám a nie som typ človeka čo takto hocikomu napíše a že by som niekoho ešte zavolal von... len sa zaujímam, a keď mi náhodou (niekedy sa to stáva) niekto napíše, tak odpovedám...
Škoda, že si tu nikto normálny nemá záujem aj písať .. Resp. dobre, píšem si (na pohľad) s normálnymi a dobrými osobami, ale väčšinou si v tých TSkách pripadám len ako nejaká IT podpora a dosť ...
Asi s 54045 ľuďmi, fakt Ale nechce sa mi tu vypisovať každého z nich, že ako to začalo No a klesá to aj tak z mesiaca na mesiac, bo mňa tieto sociálne oné ani moc nebavia už. Rozhodne uprednostňujem stretká s overenými ľuďmi.
@fridca A to nevieš, že treba najprv vždy človeku poslať nejaký základný IQ a EQ test a až potom s ním ďalej komunikovať, resp. odsúdiť ho na nekomunikáciu?
S nikýým.. vsak zabudam odpisovat.. D..
Ved ale povedzme si na rovinu kokos kto by si pisal cez tento birdz , ktoremu vstko tak dlho trva...Ci to len môjmu?
@5 presne TOTO prodte verejne sa ospravedlnujem vsetkym s ktorymi si prehodim par tsiek a uz neodpisem, neberte si to osobne!!!
Ja som proste stale niekde v praci alebo co ze nemozem/nevhce sa mi odpisat, tak si poviem ze potom a uz sa k tomu nevratim.. Ale je to tak uplne s kazdym a mam to tak aj na fb a tak!
Ale prave podla toho poznam kamosov ozajstnych.. S ktorymi je normalne ked si neodpiseme na nieco a potom sa proste zacne niecim inym..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a asi tak priemer je 3
no a tu je tá vtipnejšia časť, nepíšem prvý /resp. nenapísal som/
A ty?
U mňa je to tiež 0. Asi preto lebo inteligentých ľudí ako ja je tu málo
asi si ohrozený druh alebo je to len štatistický klam, hlasovali možno hlavne tí, ktorí si tu nepíšu, lebo si práve píšu...
- uz s nikym
a čo vás priviedlo k napísaniu prvej TS danej osobe?
- sex
Ale s pár ľuďmi, čo som spoznal tu, píšem na FB.
Ak chceš, tak mi môžeš niekedy napísať
Ved ale povedzme si na rovinu kokos kto by si pisal cez tento birdz , ktoremu vstko tak dlho trva...Ci to len môjmu?
Ja som proste stale niekde v praci alebo co ze nemozem/nevhce sa mi odpisat, tak si poviem ze potom a uz sa k tomu nevratim.. Ale je to tak uplne s kazdym a mam to tak aj na fb a tak!
Ale prave podla toho poznam kamosov ozajstnych.. S ktorymi je normalne ked si neodpiseme na nieco a potom sa proste zacne niecim inym..