@6 preboha ty co tu zase pises za bludy, sex je nieco uplne normalne a prirodzene a uz by si si to mohla uvedomit.. a podla akych fotiek usudzujes ze je flandra mi povec??
A najlepšie by bolo, keby tých, čo sú za, „liečili“ tak, že im to prdele narvú červený melón, možno by potom skrotli. A keby nie, tak by im mali tú prdel zošiť.
Za to že nepočúvam metal, nechodím oblečená od hlavy po päty v čiernom, nemám len jednu fotku polky tváre a nenatáčam záchod ako "nahroznejší horor" som fľandra hej?gratulujem..
@14 Ani ja nepočúvam metal, teda len minimálne a nechodím v čiernom, sprostučká. Aha, asi si chudobná a nemáš na poriadne oblečenie, tak v tom prípade sorry.
@16 áno som neskutočne chudobná...ešte mi povedz čo to s tým má spoločné... ty si fakt vyšinutá.choď si radšej natáčať na záchod ďalšiu časť toho "strašidelného hororu"...
@chevro Jsaneeee, sex je nieco uplne prirodzene, podme sukat s kazdou druhou za rohom a najlepsie na verejnosti a pekne vsetci do jedneho! Ved co tam po laske ne?
@19 Že nemáš na poriadne handry. Navyše si očividne aj mentálne chudobná (čo mimochodom dokazujú aj tie fotky).
@18 Určite nie toto: » www.birdz.sk/webka/klaudiqaa... *tch-d/354123-foto.html To nenosia ani tie „tety“, čo sa po večeroch „prechádzajú“ niekde pred Slovnaftom a pod. Fuj.
@27 Nie, ale zas nie hentak. Keď vidím niektoré ehm, ktoré ani nemienim nazvať dievčatami/ženami, lebo to by bola pre skutočné dievčatá/ženy len hanba, taký názov si tie ehm vôbec nezaslúžia.
@26 je mi ťa skoro ľúto..nebudem sa tu s tebou naťahovať lebo máš očividne vlastný svet, vlastné názory, vlastný "humor" ( » www.birdz.sk/webka/krutafune... ) ... Ak sa ti nepáčia moje fotky tak si choď radšej zas natáčať na hajzel tvoje nosné diery a nelez mi do webky..
@31 Ty sa nevieš oháňať ničím iným než tým videom?
Síce by akože malo byť, ale vôbec mi nie je ľúto takých „slečien“, čo skončia vyťahané a odkopnuté a každý ich bude považovať len za...Však každý vie čo. A časom už nebudú mať žiadnu cenu.
@33 Viem ale nepotrebujem sa zhodiť na tvoju úroveň a začať urážať ťa... A je veľmi zaujímavé ako z pár fotiek vieš vyčítať osud ľudí..mala by si to niekde využiť
@36 ty máš nejaké komplexy z detstva? niekto ťa znásilnil a preto do každej témy týkajúcej sa sexu a trtkajúcich detí dávaš zgrcané smajle a píšeš "fuj, hnus,.. atd" ?? Na to tu máme psychológov..Ale podľa mňa by si mala zrovna zájsť za psychiatrom. On ti už niečo na tú prepnutú hlavu predpíše...
@37 Nie, ako som práve písala vedľa, idem napísať blog, lebo toto je naozaj zvrátená generácia. Ja som vedela, že niekto tak skazený ako ty to proste nepochopí. A neverím, že to pochopíš aj tak, možno keď raz dostaneš AIDS alebo tak. Chúďa.
@40 Existuje taká vec čo sa volá prezervatív (kondóm)... To chráni pred otehotnením ale aj pred pohlavnými chorobami..Choď napísať ten blog a sprav ďalšie zaujímavé videjko na hajzi
@42 len tak mimochodom sme mali na škole prednášku o tom,že prezervatív ťa pred vírusom HIV neochráni a že sa môžeš pokojne nakaziť aj s ním..len pre zaujímavosť....
@46 nejaká si múdra... skús mi vygoogliť aspoň 5 prípadov tých čo dostali HIV cez kondóm..keď to nie je nič výnomočné nebude to pre teba žiadny problém
@48 vieš nakazených je xy ľudí a nezdá sa mi to málo,aj keby to mal byť jeden prípad z 200...ja len tvrdím,že tu prítomná by sa nemala až tak veľmi spoliehať na prezervatív....len toľko...
@49 netvrdím,že som múdra a nemienim sa hádať s osobou,ktorá pripúšťa len svoju variantu...nepotrebujem si svoj názor presadzovať za každú cenu...vygúgli si to sama...
@42 Vieš, ja som to myslela tak, že takým skazeným ľuďom ŽELÁM nejakú tú kvapavku (ale zas aids nie), však na to tie choroby vznikli... To musí byť asi dosť nepríjemný zážitok, možno by sa nad tým potom trochu zamysleli a skrotli by. Alebo stráviť nejaký čas v kláštore.
@mizoyka To sa mi nezdá, jedine keby sa roztrhol alebo tak.
@52 keď si myslíš,že je to somarina...pokojne si nájdi osobu,ktorá ma AIDS,vyspi sa s ňou...a použi samozrejme prezervatív...a potom mi daj vedieť výsledok...ale až po 2 rokoch ..nemusí sa to prejaviť hneď... veľa šťastia
@50 Nezda sa ti to malo? AIDSom netrpi ani 1% svetovej populacie, a z tych co ho maju zije drviva vacsina v africkych rozvojovych krajinach.
Ak k tomu priratas 0,5%tnu neuspesnost prezervativov je sanca ze AIDS dostanes pri spravnom pouziti kondomu skoro nulova (teda ak nemas slabost na sex s cernochmi zo subsaharskej Afriky).
@krutafunebracka pozri,ako som písala nechcem si presadzovať názor hlava-nehlava...ale tak nám to vraveli ľudia,ktorí sa do toho fakt rozumejú...takže nechápem @klaudi...pre čo sa hneď háda...
@53 dávaj pozor na to čo si želáš...Lebo všetko sa ti raz vráti.A pri tom koľkým ľuďom chceš zle si viem predstaviť akú hnusnú pleseň dostaneš od niekoho s kým sa raz rozhodneš vyspať...
bodlo by ti pár informácii . mizoyka má pravdu .. mala by si verieť že prezervatýv nie je taký ucelený ako sa zdá .. jeho štruktúra dovoľuje preniknutiu výrusu HIV bez problémov .. . pred niektorými pohlavnými chorobami chráni ale nie vyrusom HIV ..
„Teoreticky by prezervatív mal fungovať a jeho používanie by malo viesť k lepším výsledkom, v porovnaní s oblasťami, kde sa nepoužíva. Ide však iba o teóriu. Žiadnu súvislosť medzi rozšíreným používaním prezervatívov a obmedzením nákazy nevidíme," povedal profesor Edward Green z Hardwarskej univerzity
@mizoyka Ale však všade sa vraví, že kondóm je jediné, čo môže ochrániť pred HIV, ak to nie je nejaký sieťovaný šmejd alebo ak sa neroztrhne a tak.
@57 Tak to ťažko. Ja nie som cundra. A sú to len povery. A nepovedala som, že SI to želám, ale že im to len tak želám, pretože si to zaslúžia. Nikdy sa mi nič také nevrátilo a ani nevráti, iba takým blbcom, čo tomu veria.
@mizoyka to je to isté ako keby som tu niekomu napísala " jaj tota hlúpučká @mizo.. nevie čo píše".... zamysli sa...nechce sa mi tu s tebou naťahovať na hlúpostiach
@udy1 Pocuj ty srandista, trvalo mi pol sekundy kym som nasiel nieco co dokazatelne vyvracia tvoje "rozumy".
EK: Kondómy spoľahlivo chránia proti AIDS
Brusel 20. októbra (TASR) Ak sa kondómy používajú správne, dokážu s takmer stopercentnou spoľahlivosťou ochrániť pred nákazou vírusom HIV. Na základe viacerých vedeckých štúdií o tom dnes ubezpečila Európska komisia.
Odmietla nedávno medializované špekulácie, že vírus spôsobujúci zákernú chorobu AIDS, sa dokáže do tela dostať cez póry v latexe, z ktorého sú kondómy vyrobené.
EK spolufinancovala počas uplynulých 15 rokov viacero výskumov a vedeckých štúdií nielen v Európe, ale tiež v Afrike, ktorá je ochorením AIDS najviac postihnutá. Všetky štúdie potvrdili, že kondóm je účinnou ochranou proti nákaze vírusom HIV. Účinnosť sa blíži k 100 percentám, ak sa kondóm používa správne, uviedla dnes komisia.
Jeden z výskumov sledoval niekoľko mesiacov vyše 500 heterosexuálnych párov, v ktorých jeden z partnerov bol HIV pozitívny. U žiadneho zo 123 párov, ktoré pri každom pohlavnom styku používali kondóm, nedošlo k prenosu nákazy. Naopak 12 prípadov prenosu zaznamenali pri 122 pároch, ktoré nepoužívali kondóm pravidelne.
Spoliehajme sa na vedecké dôkazy. Možno preukázať, že kondómy sú najlepšou ochranou pred nákazou HIV, povedal európsky komisár pre vedu a výskum Philippe Busquin.
@klaudilll prečo opakuješ,nevieš si vymyslieť niečo vlastné?? ale nie.. mi povedz príklad na môj pubertálny prejav... ...avšak... aspoň sa tu nehrám na dospelú... that´s all.
"Consistent and correct use of the male latex condom reduces the risk of sexually transmitted disease (STD) and human immunodeficiency virus (HIV) transmission. However, condom use cannot provide absolute protection against any STD"
"Jeden z výskumov sledoval niekoľko mesiacov vyše 500 heterosexuálnych párov, v ktorých jeden z partnerov bol HIV pozitívny. U žiadneho zo 123 párov, ktoré pri každom pohlavnom styku používali kondóm, nedošlo k prenosu nákazy. Naopak 12 prípadov prenosu zaznamenali pri 122 pároch, ktoré nepoužívali kondóm pravidelne."
a čo tými zvyšnými pármi ?? 123+122 nie je 500 myslím
@udy1 "Consistent and correct use of the male latex condom reduces the risk of sexually transmitted disease (STD) and human immunodeficiency virus (HIV) transmission. However, condom use cannot provide absolute protection against any STD"
Co ma byt? Ved hovorim, existuju vynimocne pripady v ktorych prezervativ zlyha.
A k tomu clanku. 123 parov kondom pravidelne pouzivalo, 122 parov kondom pravidelne nepouzivalo a zvysni pravdepodobne kondom nepouzivali vobec alebo ich z vyskumu vylucili.
fuha ale tu toho pribudlo za tu dobu co som bol prec..
a vacsinou strasne bludy.. fakt nechapem co to tu davate, este mi povecte ze kondom je vlastne len na ozdobu a uz ma fakt picne
ano, je sice mozno dake percento ze neochrani, ale to je velmi zanedbatelne si myslim, a @porygon v @55 a @76 ma pravdu..
ja sa tu nechcem ohanat nejakymi cislami, su to aj tak povacsine dost velke odhady, casto velke bludy..
ale co je hlavne! :
ze si @krutafunebracka nechce vrznut, oka, to uz som si zvykol, je daka asexualna, ale v pohode.. a vy ostatni, teda @udy1 a @mizoyka , vy neverite kondomom, tak comu teda? vy si teraz tiez budete do konca zivota odopierat sex? prosimvas, je ovela vacsia sanca ze vas zajtra rano prejde autobus, ako ze dostanete aids cez kondom..
ale tak vasa vec, ja sa vam do vasho sexualneho zivota drbat nebudem, len si myslim ze @klaudiqaaa je uplne normalna holka s normalnymi nazormi, tak tu z nej nerobte daku kurvu a racej sa zamyslite nad sebou!
@chevro laskavo sa spametaj .. nikto tu nevravi ze kondom je na ozdobu . ale ja osobne hovorim o tom že aj s ním človek nikdy nevie . áno . pravdepodobnosť je možno prave taka ako že ťa zajtra prejde autobus .. ale . niekoho ozaj prejde .. keĎ to budeš ty tak sa smiať už nebudeš
@udy1 sak jasne, nebudem sa smiat, ja len hovorim ze by bola picovina zit bez sexu, kvoli tomu ze sa obcas stane ze kondom zlyha.. vies tiez ta moze prejst ten autobus a predsa vychadzas z domu.. proste sanca je mala, a ja to kludne "riskujem"
lol tu nešlo o nič uchylne ani tak..len ma to zuaujimalo..pretožetato otazka beží letom svetom stále...ani ja by som sa s nikym nedelila o nikoho..anikdy by som nesla do trojky.,..ludia ani nevedia o co tu slo..zmysel ankety ahned pluvaju..lol sa zobudte..hanbite sa vy za svoju hlupost..
tak toto bola super anketa --gratulujem....ja som sice dal chalana dievca ale sel by som aj s dvoma chalanmi aaaa chcem sa spitat westzone ty si este panna ze ?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Podľa tých na štýl tej ďalšej fľandry terryx. Malé narcistické hlupane, nevedia nič iné, než sa fotiť polonahé v zrkadle v kúpeľni.
Za to že nepočúvam metal, nechodím oblečená od hlavy po päty v čiernom, nemám len jednu fotku polky tváre a nenatáčam záchod ako "nahroznejší horor" som fľandra hej?gratulujem..
ale pod slovom "polonahe" si predstavujem nieco trosku ine ako ty asi..
@18 Určite nie toto: » www.birdz.sk/webka/klaudiqaa...
*tch-d/354123-foto.html To nenosia ani tie „tety“, čo sa po večeroch „prechádzajú“ niekde pred Slovnaftom a pod. Fuj.
@25 Chuderka.
sak je leto, co maju ludia chodit v kabatoch?
) ... Ak sa ti nepáčia moje fotky tak si choď radšej zas natáčať na hajzel tvoje nosné diery a nelez mi do webky..
Síce by akože malo byť, ale vôbec mi nie je ľúto takých „slečien“, čo skončia vyťahané a odkopnuté a každý ich bude považovať len za...Však každý vie čo. A časom už nebudú mať žiadnu cenu.
@30 No keď na kúpalisku/jazere, tak nech.
ak do trojky, tak určite len s dvoma mužmi/chlapmi/chalanmi
Btw, @westzone
Chyba mi tam kokotizmus
@mizoyka To sa mi nezdá, jedine keby sa roztrhol alebo tak.
Ak k tomu priratas 0,5%tnu neuspesnost prezervativov je sanca ze AIDS dostanes pri spravnom pouziti kondomu skoro nulova (teda ak nemas slabost na sex s cernochmi zo subsaharskej Afriky).
bodlo by ti pár informácii . mizoyka má pravdu .. mala by si verieť že prezervatýv nie je taký ucelený ako sa zdá .. jeho štruktúra dovoľuje preniknutiu výrusu HIV bez problémov .. . pred niektorými pohlavnými chorobami chráni ale nie vyrusom HIV ..
„Teoreticky by prezervatív mal fungovať a jeho používanie by malo viesť k lepším výsledkom, v porovnaní s oblasťami, kde sa nepoužíva. Ide však iba o teóriu. Žiadnu súvislosť medzi rozšíreným používaním prezervatívov a obmedzením nákazy nevidíme," povedal profesor Edward Green z Hardwarskej univerzity
@57 Tak to ťažko. Ja nie som cundra. A sú to len povery. A nepovedala som, že SI to želám, ale že im to len tak želám, pretože si to zaslúžia. Nikdy sa mi nič také nevrátilo a ani nevráti, iba takým blbcom, čo tomu veria.
@64 prajem ti nech máš pravdu..
veľkosť XL (68 x 100cm)
veľkosť L (55 x 86cm)
veľkosť M (45 x 58cm)
tých 0,5 percent môže byť akurat tak čanca že otehotnieš . a to je ten lepší prípad .
je smutné keď si ľudia myslia že keď to nepustí sperma tak to neprepustí nič .
EK: Kondómy spoľahlivo chránia proti AIDS
Brusel 20. októbra (TASR) Ak sa kondómy používajú správne, dokážu s takmer stopercentnou spoľahlivosťou ochrániť pred nákazou vírusom HIV. Na základe viacerých vedeckých štúdií o tom dnes ubezpečila Európska komisia.
Odmietla nedávno medializované špekulácie, že vírus spôsobujúci zákernú chorobu AIDS, sa dokáže do tela dostať cez póry v latexe, z ktorého sú kondómy vyrobené.
EK spolufinancovala počas uplynulých 15 rokov viacero výskumov a vedeckých štúdií nielen v Európe, ale tiež v Afrike, ktorá je ochorením AIDS najviac postihnutá. Všetky štúdie potvrdili, že kondóm je účinnou ochranou proti nákaze vírusom HIV. Účinnosť sa blíži k 100 percentám, ak sa kondóm používa správne, uviedla dnes komisia.
Jeden z výskumov sledoval niekoľko mesiacov vyše 500 heterosexuálnych párov, v ktorých jeden z partnerov bol HIV pozitívny. U žiadneho zo 123 párov, ktoré pri každom pohlavnom styku používali kondóm, nedošlo k prenosu nákazy. Naopak 12 prípadov prenosu zaznamenali pri 122 pároch, ktoré nepoužívali kondóm pravidelne.
Spoliehajme sa na vedecké dôkazy. Možno preukázať, že kondómy sú najlepšou ochranou pred nákazou HIV, povedal európsky komisár pre vedu a výskum Philippe Busquin.
aj ked poznam ludi co praktikuju taketo veci..
ale asi to nepochopim..
-->> » www.thebody.com/content/art5135...
dufam ze veis po anglicky
"Consistent and correct use of the male latex condom reduces the risk of sexually transmitted disease (STD) and human immunodeficiency virus (HIV) transmission. However, condom use cannot provide absolute protection against any STD"
BTW.. dúfam že vieŠ po anglicky .
"Jeden z výskumov sledoval niekoľko mesiacov vyše 500 heterosexuálnych párov, v ktorých jeden z partnerov bol HIV pozitívny. U žiadneho zo 123 párov, ktoré pri každom pohlavnom styku používali kondóm, nedošlo k prenosu nákazy. Naopak 12 prípadov prenosu zaznamenali pri 122 pároch, ktoré nepoužívali kondóm pravidelne."
a čo tými zvyšnými pármi ?? 123+122 nie je 500 myslím
Co ma byt? Ved hovorim, existuju vynimocne pripady v ktorych prezervativ zlyha.
A k tomu clanku. 123 parov kondom pravidelne pouzivalo, 122 parov kondom pravidelne nepouzivalo a zvysni pravdepodobne kondom nepouzivali vobec alebo ich z vyskumu vylucili.
Tu to mas aj v originalnom zneni » ec.europa.eu/research/press/...
a vacsinou strasne bludy.. fakt nechapem co to tu davate, este mi povecte ze kondom je vlastne len na ozdobu a uz ma fakt picne
ano, je sice mozno dake percento ze neochrani, ale to je velmi zanedbatelne si myslim, a @porygon v @55 a @76 ma pravdu..
ja sa tu nechcem ohanat nejakymi cislami, su to aj tak povacsine dost velke odhady, casto velke bludy..
ale co je hlavne! :
ze si @krutafunebracka nechce vrznut, oka, to uz som si zvykol, je daka asexualna, ale v pohode.. a vy ostatni, teda @udy1 a @mizoyka , vy neverite kondomom, tak comu teda? vy si teraz tiez budete do konca zivota odopierat sex? prosimvas, je ovela vacsia sanca ze vas zajtra rano prejde autobus, ako ze dostanete aids cez kondom..
ale tak vasa vec, ja sa vam do vasho sexualneho zivota drbat nebudem, len si myslim ze @klaudiqaaa je uplne normalna holka s normalnymi nazormi, tak tu z nej nerobte daku kurvu a racej sa zamyslite nad sebou!
S pozdravom chevro
stačí byŤ napríklad verný žene o ktorej si si istý že nemá HIV