Keby bolo zarucene, ze zdedia jej vzhlad, tak s Forte. Co sa tyka povahy, nikoho tu tak dobre nepoznam, aby som bola presvedcena, ze je to dobry napad. Teda odhliadnuc od toho ze neviem, ci vobec chcem deti
takze birdz trojka ja + @Torpedo08 a @Slackerbitch ? Ak teda suhlasia. Aj ked neviem, ci z toho moze vzniknut dieta no. No vlastne asi moze Nehame sa prekvapit...
@teal kedze si chce torpedo delit alimenty na polovicu so mnou, tak sa zda, ze Slackerbitch, kazdopadne, este sa nevyjadrila, tak by som to nechal zatial otvorene.
@dwarvax@torpedo08 ja navrhujem aby ste to prve vynosili niekto z vas, nech si to mozem takto z blizka odzit a potom by som sa mozno dala na jedno aj ja
@torpedo08 ved nech sa prida, aspon to budeme mat genderovo vyrovnane. @Slackerbitch prve si beriem kludne na seba no. Ked to tak musi byt. #challengeaccepted
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@darkpassenger dalsi ty jak kral das mu za meno II.
@Slackerbitch prve si beriem kludne na seba no. Ked to tak musi byt. #challengeaccepted
Meno mame, ci na to je este priskoro?
Ja navrhujem Herkules a Hermiona.
ale inak plne súhlasím s @patrixo @59 , čiže to len tak hypoteticky ak si predstavím že svoj život zvládam =D