Noo nechapem preco toto ludia robia..styl ako styl...kazdemu sa zda nieco ine zvratene..ano aj ja pokladam za divne rezanie si zil...ale kazdy sme iny a nikto nikoho nenuti aby sme ich mali radi..ale za to im(Emacom) nemusime nadavat osocovat ale proste si ich nevsimat..tot moj nazor
Na tvojom mieste by som sa pousmial nad tymto nazorom a kracal dalej...nech si ludia myslia co chcu teda normalny ludia by si toto urcite nemysleli..a ak sa ti nechce odpovedat staci ked im otrcis ruky a ked uvidia ze nemas nic porezane uz ta za emo pokaladat nebudu
A sere ma, že keď nosím pasikovaný sveter, laebo čiňanky, tak si nikto myslí, že som emo.. to am serie, že ja som sa nezmenil stále som bol taký a zrazu keĎ došlo dačo nové nemienim sa vzdať môjho štýlu, ktorý mám dávno rped tým, než prišlo EMO...
akože mna serie že goth a industrial style si mylia z emo akože to ma vie priviesť do tej najvraždiacejšiej nalady!
a zmija to sa mame pokakať že chodíš v čiernom? už ma akože fak nebaví počuvať ako sa male one furt vychvaluju že chodia v čiernom ja som inu ako čiernu na sebe nemal ani nepamätam a nikde to tu nikomu netrieskam o hlavu ale to sa netáka teba vlastne myslím to tak všeobecne lebo tu bol jeden prípad slečinky čo mala jednu čiernu bluzku a chodila v gíčových modrých rifliach a písala blog o tom ako jej nejaky dedo na ulici kričal že vyzera jak hovno
jedine čo musíme všetci urobiť je zamudnut na ten emo štýl na začiatku mi to bolo fuk aj som sa o to zaujimal ale ono to pohlcuje všetko!!!!!!!! hlavne diskáčov!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ty chodis v ciernom? Mne to vravi skoro kazdy... mam dost
a zmija to sa mame pokakať že chodíš v čiernom? už ma akože fak nebaví počuvať ako sa male one furt vychvaluju že chodia v čiernom ja som inu ako čiernu na sebe nemal ani nepamätam a nikde to tu nikomu netrieskam o hlavu ale to sa netáka teba vlastne myslím to tak všeobecne lebo tu bol jeden prípad slečinky čo mala jednu čiernu bluzku a chodila v gíčových modrých rifliach a písala blog o tom ako jej nejaky dedo na ulici kričal že vyzera jak hovno
jedine čo musíme všetci urobiť je zamudnut na ten emo štýl na začiatku mi to bolo fuk aj som sa o to zaujimal ale ono to pohlcuje všetko!!!!!!!! hlavne diskáčov!!!