neviem či to poznáte.. ale ja sa dosť často rozprávam sama zo sebou... doteraz to bolo a dufam, že bude len v sukromí ale čo ak mi šibne a budem sa rozprávať sama zo sebou aj na verejnosti... ved budem za blázna!... má niekto rovnaký problem a je blázon??
ja sa bežne bavím sama so sebou Nemám ani psa, s ktorým by som mohla pokecať a zas nechcem dopadnúť ako Cody z Krok za krokom, že sa budem baviť s kvetinou
no jasne trpim tym lebo som jedinacik... kedysi to zachranoval aspon zajac, ale aj ten uz zomrel :S ...tak sa furt tesim ked dojde mama z prace aby som sa rozpravala s nou
ja sa casto bavim aj sama so sebou a so vsetkymi vecami co mi pridu pod ruky no a sebe hovorim co rpave robim a tak, lebo by som to urcite bez toho nevedela
ako, ja sa sama zo sebou rozpravam aj ked som s kamoškou...ked ma nepočuva, ja si sama odpoviem a hotovo=D=Dpotom ked sa spyta co som hovorila, jej nic nepoviem...mala pocuvat heh=D
práve som znova klábosila samo so sebou a potom soms a ešte aj pohádala o tom, že sa rozprávam sama so sebou...ma to začína rozčulovať!.. ja mám susedu a tá so sebou ekcá ejdna radosť..ale ona si to neuvedomuje,....dufam, že neskončím rovnako
aj ja sa rozpravam sama zo sebou oebram ceresne a kecam si nieco...upratujem kecam si nieco
Ja sa teoreticky rozpravam sama so sebou aj pred rodicmi..lebo ked sa nieco spytam tak su ticho...totalna ignoracia a vyzera to tak ze si vravim len pre seba
čo stresujes???? ja tiež trpím samomluvou....a čo? ked mam v hlave zmatok tak si to poviem nahlas a to nie je zle....a cudovala by si sa ako dobre pritom spoznas samu seba...a to by ti najprv muselo hrabnut aby si sa bavila sama so sebou na verejnosti...teda myslim tak okato ako v stupidnych amerických filmoch...
Inak, toto mi minule povedal jeden kamos. Vraj som sa na chodniku rozpravala sama so sebou ked som nestihla autobus. Ja som si to nikdy neuvedomovala a od vtedy som si to zacala vsimat a mal pravdu. Zacinam sa obavat o svoje psychicke zdravie.
A inak ked sa rozpravate s kvetmi udajne im to pomaha rast
Nie, to je uplne normalne, teda v dakej zdravsej miere, jasne ze ne, ze ja neviem.. no ze furt. Ale ja co poznam ludi... tak nenormalni su skorej ti, co sa sami so sebou nebavia.
ja sa rozprávam aj sama ale aj často so psom......mno ale tak o vsetkom .....napr. pridem domou a : "no ahoj, čo si tu dneska robila", "kurna do čoho som to stupila"......."to si nemohla ist na zachod"......"mno nekukaj tak na mna, mala si mi povedat ze sa ti chce"......
Dobré ránko Babúúú,ako si sa vyspinkala?Aj ty máš taku mastnu gebulu ako ja? BOže Babúú my sme uplne rovnake to je jake zle,Babúú okamžite sa chod najest ja nechcem byt taka vychrtla ako ty,vrrrr ty potvora okamzite si uprac tu 20 dňovu hnilu mandarinku zpopod postele.. atd..
Nedávno o tom šlo niečo v tíví, vrajže rozprávať sa treba jednak so zvieratami a že s rastlinami je to tiež normálka..je niečo nenormálne na tom že sa bavím napríklad s naším autom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nie, dufam ze nie som blazon
občas sa mi stáva, že vediem normálny dialóg typu otázka- odpoveď.
ale to len keď som sama, keď som s niekým, tak si len mrmlem popod nos
Ale ani pisanie nie je zle.
no, ja sa nerozprávam sama so sebou... ale s tou druhou... mojím druhým ja
Ja sa teoreticky rozpravam sama so sebou aj pred rodicmi..lebo ked sa nieco spytam tak su ticho...totalna ignoracia a vyzera to tak ze si vravim len pre seba
A inak ked sa rozpravate s kvetmi udajne im to pomaha rast