V poslednom case mam divne uvahy v mysli. Citim sa sama.. proste kamaratky mi odisli zo zivota, kazda si nasla frajera a frajerkuje sa.. zrazu nic ine okrem ich frajerov neexistuje. Ked ich zavolam von povedia ze su s drahym ale ze nekdy mozme vybehnut ne
ok v provomrad treba odstrániť pocit samoty, nájsť si partnera ( je to napriamo surovo napísané ale naozaj ti to vyrieši vela problémov a prinesie do života krajší vnutorný pocit ktorý pre štart potrebuješ ) - to ako to už urobíš je natebe je vela možností ... internet, spoločenské akcie atd ...možno nejaké prehlbenie kamarátstva ... Ďalej ak splníš tento ciel zameriaš sa na nájdenie si práce a kedže vzťahom získaš aj väčší rozhlad nudeš na tom o niečo lepšie, lepšia podpora atd ... vyššie sebavedomie (samozrejme podla toho o akeho partnera pojde) ... vyskúšaj tento postup myslím že opačne by bol o dosť ťažší pre teba
@2 to si má nájsť hocikoho, len aby nebola sama? chúďa dievča. NIKDY!!! radšej nech je single.
a k samotnému problému, život ti dal čas premýšľať, tak premýšľaj... skús voľný čas využiť na čítanie, určite narazíš na niečo, čo ti pomôže sa z toho nakoniec vymotať... občas človek potrebuje takéto "hluché" obdobie, aby si uvedomil, čo vôbec chce... skús začať robiť nejaké koníčky, niečo, čo ťa možno vždy bavilo, ale nemala si na to odvahu, čas... veci sa potom samy pohnú správnym smerom...
@melancholik@kitty7 .. staci raz napisat forum na birdzi a netreba ist ani k psychologicke po radu.. naozaj preco by som mala byt divna? ked vlastne teraz zistujem ze tie kamosky mi vlastne vobec nesedeli ..
@mango236 treba začať niečo robiť, viem že je to obohratá platňa ale je to tak ...viem ake je to na niečo čakať a trapiť sa že sa nič nedeje a snívať a dufať ale naozaj svet funguje tak že do hlavy ti nikto priamo nevidí a každý sa zaoberá len sám sebou ... musiš pre to čo chceš urobiť niečo ... vždy tam niečo musi byť ... skús to
@mango236 ale veď ja netvrdím, že si divná, naopak vravím, že si úplne normálna, občas sa to človeku stane... tiež som mala také čosi pred rokom, hľadala som si robotu, nenašla, nakoniec ostala na škole, ale zas vďaka čítaniu a písaniu sa nakopla s inými vecami, veľa rozmýšľala, riešila... nakoniec som sa dostala na semester do Nórska... to ma nakopáva každý deň nejako... všetko má svoj význam...
ak ta nieco bavi venuj sa tomu ked mas vela casu aleob prekusni pracu za pasom bud tam pol roka nasetri si a vypadni do zahranicia pracovat v mimo pasovej praci...ved mas 20...či do 60 budes doma kvasit?...vidis ze kamosky sa niekam pohli len ty si ostala na jednom mieste takze sa dakym smerom nakopni lebo sa das dole sama
Ja zase od kedy som sám som sa viac začal zaoberať basketbalom a cvičiť sa snažím a keď som chodil von tak iba keď sa mi páčilo nejaké dievča som rýchlo začal makať aby som bol sexy a inak som sa s kamošmi väčšinou len flákal alebo hodinu sedel niekde na lavičke a kecal a takto teraz som v teple domova a napr dnes aj keď je chladno som bol na 30min si zahádzať na kôš (chvíľu som myslel že mi prsty odpadnú)
Hlavne nezostávaj doma, neumáraj sa. Odrazu sa začať nedá, ale musíš to zmeniť, lebo doma bez práce, zážitkov a priateľov upadneš do takého marazmu, z ktorého ťa dostane možno už len psychiater. Pozri škola veľa ľudí nebaví, nič si z toho nerob, v živote aj tak budeš na 90 % robiť niečo iné a tiež ťa to možno nebude baviť... ale peniaze potrebovať budeš... ak nemáš žiadne záľuby a priatelia už tiež nie sú to, čo bývali, skúsil by som aj tu prácu za pásom, aspoň na chvíľku... spoznáš nových ľudí, získaš nejaké zručnosti, budeš si viac vážiť voľné chvíle pre seba a isto ťa to nakopne v tom smere, že si budeš chcieť nájsť niečo lepšie, že budeš sa snažiť niečo viac dokázaťv živote, ako len hniť v nejakej fabrike... a tých pár eurákov tiež pomôže. Naraz sa nedá všetko, ale postupne to pôjde. Veľa zdaru !
predosle moje roky toto boli, ale nauc sa na nikoho z nich nespoliehat, nieco nove sa mozno o sebe naucis, je casu na rozmyslanie netlac na pilu, nejaki novi sa mozno vyskytnu .a toto obdobie sa mi tak opakuje celkom ale nie je to uz dno ako bejvavalo, dajme tomu.
mysli na to ze su vzdy ludia co sa maju horsie, to je celkom podstatne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a k samotnému problému, život ti dal čas premýšľať, tak premýšľaj... skús voľný čas využiť na čítanie, určite narazíš na niečo, čo ti pomôže sa z toho nakoniec vymotať... občas človek potrebuje takéto "hluché" obdobie, aby si uvedomil, čo vôbec chce... skús začať robiť nejaké koníčky, niečo, čo ťa možno vždy bavilo, ale nemala si na to odvahu, čas... veci sa potom samy pohnú správnym smerom...
mysli na to ze su vzdy ludia co sa maju horsie, to je celkom podstatne.