Momentalne sa sam citim fajn, lebo mam strasne malo casu na seba. A ked uz si najdem ten cas, tak rad si nieco pozriem, zahram alebo precitam (ked som vnutri). A ked som vonku tak sa len tak prechadzam, kde ma nohy zavedu a objavujem svet (to je este krajsie ako byt vnutri).
okrem prace som iba doma v izbe. a vyhovuje mi to najviac, mam rada svoj pokoj a relax a som v takom stadiu, ze nechcem s nikym nikam ist. zarabam si, setrim si a chillujem
stale som si myslela, ze samota je to najlepsie co moze byt ... omyl, zvykla som si tak na to, ze teraz sa neviem porozpravat ani s tymi najblizsimi...
ja som tak nedobrovoľne sama, tým, ako som bola vychovávaná, tým, že som jedináčik, tým, akú mám povahu, aká som a tak.. vždy som bola sama a nikdy som nemala nejako veľmi pozornosť, ani nikoho blízkeho, ani kamošov.. a už som si na to aj tak zvykla, aj potrebujem byť sama, občas mám dokonca pocit, že neznášam ľudí a že by som bola najšťastnejšia, keby sa úplne izolujem od všetkých... ale na druhej strane, občas by som neskutočne potrebovala niekoho, kto by mi robil spoločnosť, s kým by som mohla stráviť aspoň chvíľu, lebo sa z toľkej osamelosti idem občas zblázniť. aspoň trochu nejakého fyzického kontaktu, sociálnosti, dobrej nálady, aby som sa mala s kým porozprávať (občas mám pocit, že sa už ani porozprávať neviem), len mať niekoho, kto by robil spoločnosť, venoval by mi trochu pozornosti a mal by ma aspoň kamarátsky rád.. ale nikoho takého nemám, tak som sama a plakám, že nikam nepatrím..
ale inak sa snažím nemyslieť na to, učiť sa do školy, robiť si veci a sústrediť sa na to, aby zo mňa niečo bolo a potom spím, pozerám seriály, čítam knižky
samota je fajn a ta chvila je individualna. V zaježovej maju taku platenu samotu --- izbu kde ste potme niekolko dni a meditujete chcete ci nechcete a oni vam nosia jedlo,,,stale potme...tato služba je dopredu značne obsadena,,,,
Ja mam svoje miesto v tatrach na samotu --- ale to porusujem vsetky predpisy lebo to je mimo turistickych chodnikov v pasme kosodreviny a obcas som tam chodieval .V zime tam je bozsky klud - obcas nejaky skialpinista cez vikend.
Samotu si hýčkam, je mi veľmi vzácnym a vítaným hosťom. Nevidím dôvod prečo proti nej bojovať, prijímam ju takú aká je a vychutnávam si ju do poslednej chvíľky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
s tým, že občas ju vyhladávam a potrebujem .. no je to vlastne hlavne pre to, pretože mám väčšinou okolo seba ľudí s ktorými sa necítim dobre.
a ako ju znášam ? venujem sa svojim potrebam, robím to čo ma zaujíma a baví .. a oddychujem
Noo napr vcera som bola na koncerte ale nebvai ma to ist sama,byvam ale casto
Stigma jedinacika/introverta
ale inak sa snažím nemyslieť na to, učiť sa do školy, robiť si veci a sústrediť sa na to, aby zo mňa niečo bolo a potom spím, pozerám seriály, čítam knižky
Ja mam svoje miesto v tatrach na samotu --- ale to porusujem vsetky predpisy lebo to je mimo turistickych chodnikov v pasme kosodreviny a obcas som tam chodieval .V zime tam je bozsky klud - obcas nejaky skialpinista cez vikend.