No Scene štýl poznám už dosť dávno... proste to je akože podľa dosť trapas ale niektorým holkám to pasuje no... proste ide o to ,že to je niečo ako emo no nie ale ,že proste sú tí ľudia šťastní a len majú veľké vlasy a proste ďalší výplod fantázie
po hip-hope a emo dalsia picovina...vsetky styly su komercne picoviny pre deti od 12-18 ako je uvedene aj v clanku a osobne som nemal nikdy pocit ze musim niekam patrit - dalsia picovina v clanku...howgh
eech ako keby to nebolo jedno... emkov som nemal rad lebo boli tak trocha jebnuti ale ked toto je "antiemo" tak to vcelku beriem (ja sa tak obliekat nebudem takze mi to je fuk
Neviem... podľa mna je to celé dosť veľký trapas a umelina Emo nemám rada, ale rátam, že ani toto nebude žiadna výnimka. Pekní ľudia, veľmi sebavedomí ľudia, fotenie samých seba so zakrytými ústami? Neviem, nie sú mi veľmi sympatickí... proste dalšia generácia šibnutých detí, ktoré chcú zaujať a musia niekam patriť, lebo ináč by bolo zle-nedobre Nikdy nepochopím...
IMHO, sam o sebe sa mi ten styl paci.. ale bohuzial zas to par ludi bere moc vazne a skryva sa za trapne pojmy.. niektori ludia uz fakt nevedia co si vymysliet aby boli originalni pricom v konecnom dosledku sa z nich stane zas len stado..
Mne sa scene styl lubi straasne moc....podla mna je to fakt namakane...to secko te farbicky,velke vlasky a te doplnky....nemosem z toho!nechapem,kam sa hrabe emo....scene styl is best!vasne ja natom uplne ficiim lubi s a mi to mocta
nemam rada ludi co maju ukwapene nazory widia scene po prwy krat a uz sa donho obuwaju ze je to picowina ... to musi clowek pochopit a poznat aby mohol wedet na scene neni nic zle ... sme weseli wecne usmiaty nepijeme. nefajcime noaco ze mamme natupiwowane wlasy a w neposlednom rade aj sialene zafarbene .. kazdy ma swoj styl ci chce ci nie ci uz sa oblieka normalne predsa si na seba neco neoblecie co sa mu nepaci cize mam swoj wlasny styl hmm a nehto sa este piital na emo kapely skus BrokenCYDE newem si je tho zrowna scene ale wela scebe kids tho pocuwa inaq scene pocuwaju kazdy styl hudby ci uz rap alebo punk je to jedno taq teda ty co na nas nadawaju nech sa laskawo nad sebou zamyslia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Oni pocuvaju vsetko.. dzive kombinacie
ved ta hello kitty je strasne infantilna
6.Wewo..ty musis vzdy mat na mna nejaku poznamku ze??
po druhe: to vam da vela zadat do vyhladavaca diskusii klucove slovo diskusie? toto tu uz bolo a urcite este aj bude jak poznam dnesne deticky
po tretie: podla mna to nedosiahne popularitu ako emo ale co uz...inac viete mi povedat dake ,,scene,, kapely?
A teraz som o tom počula po prvýkrát.