Aké najväčšie gesto obety ste voči niekomu urobili a malo to vplyv aj na vaše ďalšie konanie/rozvrhnutie času/ stratu niečoho/niekoho? Voči komu? /rodina, priatelia, kolegovia, spolužiaci, cudzí...
Pr. Ja som naposledy viezla jedného pána na vozíku od nemocnice keď som šla za strýkom, čím som sa ukrátila o pár minút z návštevných hodín...zmiešané pocity, bol to cudzí človek, ale bola som aj rada, že som pomohla, no na druhej strane som sa búchala do hlavy, že som mohla dlhšie ostať..
@zmia29 asi hej ja si zas vazim ze kvoli mne nesiel do taiwanu na erazmus. aj ked teda nie som za taketo obmedzovacky a "obety", podla mna je trapne menit svoje tuzby podla toho, kde sa zrovna nachadza partner, ale vraj o tom su vztahy no povedali sme si ze pockame a pojdeme spolu
Asi ich par bolo. Ale hodnotim tie ciny, skutky takto az spatne. V tej konkretnej situacii som to tak nevnimala.
Minule leto po mne jednu chcela, ale nespravila som to. Povedala mi, ze by som mala prestat chodit do skoly, aby mi tak zanikol narok na vyzivne, ktore by tak mohla ziadat ona. Vraj studujem na urok svojich sestier. No. Ale nespravila som to. A nemyslim si, ze som sebecka.
v treťom ročníku som odišla z oboch VŠ, aby som pomohla rodine a zamestnala sa na plný úväzok a vzala si dve brigády ... a myslím, že to zmenilo môj život dosť zásadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nemas za co!
inak som nic extra co by mi ovplyvnilo zivot este nespravila voci niekomu, kedze som nemala vztah a kopem sama za seba
Minule leto po mne jednu chcela, ale nespravila som to. Povedala mi, ze by som mala prestat chodit do skoly, aby mi tak zanikol narok na vyzivne, ktore by tak mohla ziadat ona. Vraj studujem na urok svojich sestier. No. Ale nespravila som to. A nemyslim si, ze som sebecka.