zdviham si ho sama tak ze sa presvedcim ze to dokazem a donutim sa citit dobre proste mat z tej veci dobry pocit...vtedy vjem ze mi to vyde...a poriadne mi ho vedia znizit milovane osoby...
preco by som mala pisat, co mi znizuje sbevademovie? trochu blbe, nie? mozem len povedat, ze ak sa mi stane, ze som uz na tom blbo, vzdy mi pomoze jedlo a kniha, alebo film a potom...sa povznesiem nad vsetkym a je zase dobre
niekolko krat si opakuj aka si skvelá. A ja ked som potrebovala niekam sebavedome vpochodovať opakovala som si že som ako jedna spolužička ktorej sebavedomie je privelke pre jednu osobu. pomohlo.
Zakladom toho je ze nebav sa o sukromnych veciach, a problemoch z nikym z netu, a nesnaz sa ich tu ani riesit, tento sposob komunikacie totizto prinasa depresivne stavy ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
4: a co ak nie je co dokazovat, len mas proste zo seba strasne zly pocit a nevies si spomenut, v com si dobra?
ostavaju tie osoby potom stale milovane?
5: akou? mna ta moja vie niekedy este viac zdeptat
8: ja takymi obklopena som. len si neviem spomenut, preco sa oni obklopili mnou
10: no to aj ja...
11: ved hej, nemusis to pisat ked nechces, nech odpovedia ti co chcu, nenutim nikoho, verim, ze je to blbe
12: skusim
13: ja mam len dobre spoluziacky
A znizit, ked nevyjde nieco v com som velmi dufal (samo mojou vinou)