Kopu, ale to sa neda opisat. V kazdom bojovom umeni mas co to zo sebaobrany otazka je ci sa to spravne nadrilujes Rozhodne neodporucam ucit sa to z videii na youtube, knih atp. To chce niekoho kto sa v tom vyzna a dozrie na teba cize trenera.
Sebaobrana. Mne to pripada take trapne trenovanie a dost pochybujem, ze by si vedela pouzit kedze ja to trenuje v laboratornych podmienkach. Aj pre telo vidim minimalny prinos. Ked uz tak trenovat poriadne seriozne bojove umenie, nech aspon pre telo.
Co sa tyka napadnutia, tak naucinejsia je nejaka tlakova pistol (ale vyzera podrzivo) tak radsej nejaky slzak a utek. Ako to je co najrychlejsie. Nepotrebujes trenovat a mnohokrat to ma aj lepsi efekt, samozrejme pokial fakt nevies bojove umenie. Vtedy aj respekt budes mat.
jj ygor ma pravdu najlepsie je sa bitke vyhnut... Porpiapde je vcelku ucinne este (ak ste schopny herec alebo vacsej postavy) zdrapnut dotycneho za krk tresnut o mur/stenu a zacat an neho zjapat aky mate sprosty den, ci sa chce viest v sanitke atd atd prosto spravit zo seba uplne psychicky labilneho cloveka co uz ni nerozmysla. Sice osobne som to neskusil ale znam lidi co jo a efekt bol taky ze jednemu znamemu sa chalan az ospravedlnoval
Ano dobre su utoky na vitalne body. Je to rychle a ucinne. Alebo su aj ine techniky, ktore zvladnu aj menej fyzicky zdatny ludia. Pozri stranku, ktoru mam 3 od hora v linkoch modern combat.
8. jj je to ucinne napriklad hlasne zrevanie priamo do ucha. Bo utocnik sa sustredi napriklad nato ako ta spacifikuje, ale tym zrevanim sa ako to povedat mno ako keby si mozog vyrusil a prestane sa sustredit. Ale to je skor vhodne pre zeny nez pre chlapv, ale da sa aj tak.
15. A v com je to vyhodne pre zenske ako pre chlapov? Tomuto trocha nerozumiem
a ad vitalne body: Vitalne body sa tazko hladaju... a aj ked je ich kopa, z vlastnej skusenosti viem ze na take je najlepsie sa vysrat a toho typka udriet radsej kam pride....
18. Vitalne body ako napr krk- hrtan alebo tepny su sice dobre viditelne, ale su aj dobre chranene... ale napr taky solar plexus je, hlavne ak je super naobliekany vcelku tazke najst
23. Krk mas chraneny... ked sklonis bradu, zdvihnutim ramien, pripadne odtiahnutim hlavy dozadu a to nehovorim ze ruky mas vacsinou hore v strehu krk je chraneny velmi dobre
24. mno ja by som povedal, ze krk nie je moc dobre chraneny a tou zohnutu hlavou nic neriesis praveze si este zranitelnejsi a davas utocikovi moznost to vyuzit.
ja som este ked chodila na karate sme sa nieco ucili, inac uz si nic nepametam ale viem, ze nas ucitelka hovorila ze nemame tymito vecami zartovat a ze mame robit presne to co ona. zial, mam taku kamosku co ona musi furt nejaku hovadinu spravit a tak zatiahla viac ako mala a ja som mala po nose
Hajzelodkosti: tiez nechapem preco pre zeny, ked zacnes zjapat a spavis zo seba magora vacsina ludi ti da radsej pokoj pretoze si mysli ze si psychicky labilny jedinec, trafeni kkt, idiot alebo cokolvek ine a s takymi sa vacsinou bit nechcu... Nehovoriac o tom, ze aj take hlasne au (aj ked to neboli) moze byt vcelku ucinne, kedze vacsina ludi sa jaksi zlakne ze co spravili (urcite poznate taky ten pocit napr ked ste psovi slapli nechtiac na chvost/labu alebo niekomu stlacili nejaku ranu tak ste instinktivne hodili spiatocku - cenna sekunda na tvrdy protiutok *evil* )
Ano poznam ích vela ved tak malo gdo vie čo mu sem se venoval znám všetky formy boja s karate,niečo si tai chi chcen a Yang a tak isto učím se ninjutsu sem členem bujinkan.
hojte..........akurat dnes sa mi stalo že ma napadli........reagoval som utočnik rana a nohy na ramena........nič lepsieho ma v tej chvili nenapadlo ked som videl 4 hrdinov čo sa na mna chystali........keby bol sam jasne že reagujem inak ale v tejto chvili ako som hovoril ma nič lepsieho nenapadlo
ale mna este nikdy nikto chvalabohu nenapadol, boli aj pokusy ked opilci chceli silou mocou, ale ja som im nedal moznost Zacal som ich chvalit a tak...ze jaky su vlastne v pohode a ked nad tym rozmyslam s dvomi som aj nakoniec celkom dobry kamarat
Ja som sa este v zivote poriadne nebil...take natahovacky do 15 rokov neratam za bitku Nikto sa so mnou nechcel bit, lebo ja sa do inych nestaram a otvorene este nikto neprisiel s tym, ze by ma provokoval, alebo sa chcel bit/okradnut ma. Chvalabohu, ved taka bitka...znicene saty, rany po tele a navyse aj novi nepriatelia,(nehovoriac o tom, ze nejakemu dementovi preskoci a bodne ma nozom, ked zisti ze rukami nestiha...) takze asi je lepsie utiect a ak sa to neda, tak laktom na bradu a zdrhat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ked sa otoci ze kto tam je tak zdrhaj v bitke totiz nic nie je zarucene
Co sa tyka napadnutia, tak naucinejsia je nejaka tlakova pistol (ale vyzera podrzivo) tak radsej nejaky slzak a utek. Ako to je co najrychlejsie. Nepotrebujes trenovat a mnohokrat to ma aj lepsi efekt, samozrejme pokial fakt nevies bojove umenie. Vtedy aj respekt budes mat.
a ad vitalne body: Vitalne body sa tazko hladaju... a aj ked je ich kopa, z vlastnej skusenosti viem ze na take je najlepsie sa vysrat a toho typka udriet radsej kam pride....
najúčinnejšie, vyskočiť a tváriť sa že máš u prdele či dostaneš alebo ne vtedy sa zlaknú
alebo dobrú vzduchom chladenú na nos ale to treba cvik a švih to zloží aj 200cm 120kg hovado odskúšané
vitalne body su vacsinou dobre viditelne to si mylis s niecim inym a asi viem s cim len neviem do rity ako sa to vola ach.
17. mno dokazu ak mu das nato prilezitost a preto treba reagovat rychlo a efektivne.