@tasha5 ja som zadaná a že od neho sa nechám (považujem ho za príťažlivého človeka, to je jedno, že sme spolu, v otázke nebolo bližšie určené, aký príťažlivý človek) , len píšem, že len keby som nebola ... ale to by som určite musela mať dačo v sebe
ale ok, napísala som čiastočnú halušku, priznávam, ospravedlňujem sa
som zadaná takže by som si to asi "nenechala" ale keby som nebola, tak..hm..tak neviem, ale myslim že asi skôr nie, kedže som v takýchto veciach dosť opatrná..
no... v prvom rade by som sa zobudila zo sna ale tak závisí, aký vzťah by som mala s tým človekom,.... kebyže je to môj priateľ, tak hej, pokiaľ by predtým nejedol cesnak alebo cibulu ..., kebyže ale príde nejaký neznámi týpek a toto urobí, tak mu minimálne jednu poriadnu vylepím, alebo ho rovno zažalujem za obťažovanie...
@n0win0u ja už weed neriešim, to by mi trvalo zbytočne dlho kým by som niekde vyhrabal dáku lamu čo by mi spravila túto láskavosť musíš sa uspokojiť s rumom a marskami
@schizoorenik tak mne by tiez vyhovovala prievidza : aj melisko tam je, aj ten novy calado z talentu. sicke ! ale v KE som nebol este ani a musim tam ist, lebo
Vysmiaty by som bol jak lečo... bozky od peknej slečny neodmietam!
A inak, raz sa mi to stalo Bol som s kamoškou v podniku, obaja sme mali už niečo vypité (a iní ľudia v podniku tiež)... Kecáme a odrazu k nám príde baba, sadne si kamoške na kolená a začne ju bozkávať... Po pár sekundách presadne od nej ku mne a pokračuje Pekná bola tak priemerne, ale vtedy mi to bolo jedno Zlatá baba a super zážitok, doteraz na to spomíname
Ale ak by to bola na prvý pohľad nejaká namachlená deva ľahkých mravov, alebo príliš opitá, ktorá nevie, čo robí, tak by som jej to zrejme dosť rýchlo zrušil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Veď to skús a potom tu zreferuj svoje pocity
Ked si to uvedomil, siel za nou nech mu vrati aspon doklady
ale ok, napísala som čiastočnú halušku, priznávam, ospravedlňujem sa
a inak,ja som este nevidel zeby dajaky chalan doliezol k nejakej babe a ze by ju zacal bozkavat...skor vzdycky naopak ...
vlastne pockat..videl som kokotkov co prisli k total ozratej babe vyuzit situaciu..bleee..
@schizoofrenik oficialne ta tu vitam po dlhej dobe priatelu
Ešte neviem, asi až po sv iatkoch, keď sa pekne oteplí a keď si zoženiem novú robotu aby som mal na ten rum love
a záleží to od mnohých faktorov... množstvo alkoholu v krvi + miera nadržanosti ..vlastne iba od dvoch
Ja to hovorím furt, do PRIEVIDZE treba chodiť na stretká
A inak, raz sa mi to stalo Bol som s kamoškou v podniku, obaja sme mali už niečo vypité (a iní ľudia v podniku tiež)... Kecáme a odrazu k nám príde baba, sadne si kamoške na kolená a začne ju bozkávať... Po pár sekundách presadne od nej ku mne a pokračuje Pekná bola tak priemerne, ale vtedy mi to bolo jedno Zlatá baba a super zážitok, doteraz na to spomíname