Ahojte, už asi hodinu mám seknutý tablet, je už celý prehriaty ale neviem ho vypnúť a na nič nereaguje, stále tam mám Prebieha spúšťanue aplikácií. Prosím poraďte čo s ním mám spraviť.
drz tlačidlo na zapinanie spolu s tlacidlom na znizenie hlasitosti nez sa restartne ... ak to nepojde tak tlacidlo na zapinanie s tlacidlom na zvysenie hlasitosti. Jedno z toho ho restartme natvrdo.
pokial nefunguje @1 ako ti píše diehard, že máš držať obe tlačidlá naraz, často funguje aj len jedno tlačidlo na vypnutie/zapnutie, ak ho dlho podržíš, tak by sa mal tablet sám vypnúť prípadne reštartovať.
Ak nepojde nič, daj si tablet sačku od smetného košu, zauzľuj a strč od chladničky aby sa ti neprehrieval keď sa vybije batéria, tak potom len nabiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak nepojde nič, daj si tablet sačku od smetného košu, zauzľuj a strč od chladničky aby sa ti neprehrieval keď sa vybije batéria, tak potom len nabiť.
co je to za tablet? znacka, model, os (android, ios, windows) ??