Ja by som tiež letel do vesmíru (bohužiaľ chýbajú financie), chcel by som urobiť to isté čo Felix Baumgartner (dosť ľahko splnitelné, lenže chýba vek)..
A také nesplniteľné..hm...chcel by som navštíviť planétu na ktorej je inteligentný život..ale nie zem
@trdelniiiq zabijak mozes byt aj teraz v tejto dobe, nemusis zit v renesancii alebo v inej dobe... a mozes to robit aj z nozmi a nie z palnymi zbranami.
Ja by som chcel zrobit nieco dobre pre planetu, zmenit ludi aby vo vsetkom nevideli len peniaze ale aby videli ze sa planeta a priroda nici aby sa uvedomili nieako a aby sa znazili zit tak aby moc nenicili prirodu. Ale viem ze je to nesplnitelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v tie ostatné veci verím!
Ja by som tiež letel do vesmíru (bohužiaľ chýbajú financie), chcel by som urobiť to isté čo Felix Baumgartner (dosť ľahko splnitelné, lenže chýba vek)..
A také nesplniteľné..hm...chcel by som navštíviť planétu na ktorej je inteligentný život..ale nie zem
a chcel by som vediet cestovat casom
Ale asi si skôr chcela niečo, čo by bolo reálne, ale nestane sa to, takže...
Chcela by som objaviť lieky na určité choroby a zabiť pár ľudí bez toho, aby sa to dalo dokázať.
Od toho by sa odvíjali už aj iné veci a bolo by všetko fajn