Dajme tomu kým sa prederie podrážka tak, že do nej zateká voda? Hmmmmm...?
Doteraz som nosil čínske fejky, tie vydržia asi tak pol roka, no a chcel by som si kúpiť teraz originalky.... bolo by dobre keby pisali iba ti ktori converse maju...
chceš tieto chuck norris style? ono dosť záleží. ja som svoje ťahala úplne všade. nosila som ich každý deň, na túry, festivaly, na stopovanie, do práce a tak podobne, takže po roku a pol sa mi na podrážke objavila diera. napriek všetkému ich nosím doteraz.
ale kebyže ich nenosím furt, tak myslím, že vydržia o dosť dlhšie.
dlhááá , mám viac párov ale najstaršie mám 4 roky a podrážka sa nepredrala a tom som v nich prešiel kopu , chodil som v nich na túry , plávali v Hrone , plávali v priehrade a stále sú v super stave , je to kvalita
ešte JA chcem sa pridať do diskusie... ja neviem ako vás, ale mňa z nich boleli nohy, lebo sú strašne úzke a nešla som ich nejak roztiahnuť! a vydržali mi možno 2 mesiace a bola v keli podrážka na ľavej aj pravej, po celej šírke puknutá. tak som ich nosila len keď nepršalo. len potom sa začali rozoberať na komplet tak som ich zahodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale kebyže ich nenosím furt, tak myslím, že vydržia o dosť dlhšie.
uz by som si druhe asi nekupila za viac, ako dvadsat eur, aj to len kvoli znacke
ale je pravda, ze boli asi o polcisla alebo o cislo vacsie.