no asi určite zaútočí držať palce no ten ich "vládca" v Sev.Kórei by sa mohol uvedomiť že nerobí správne veci a nie je dobré investovať všetko do armády ..
@ladypetushqa Tak tam nemala chodiť, akože Severná Kórea nie je nič moc, ale Južná Kórea má na svedomí tak isto velké maslo... Do takejto krajiny ísť, pch..
ja osobne si prajem aby zaútočili,pretože proti amerike nebudú mať absolútne žiadnu šancu a takto tam aspoň skončia všetky tie tábory a svinstvá čo sa tam robia,večný the end tomu na hlavu padnutému štátu...len si myslím že oni nebudú takí sprostí a nepôjdu do samovražednej vojny bez toho aby mali niečo v pláne..tým pádom bohvie kto sa za nich postaví a bohvie do čoho všetkého tá vojna prerastie ak bude
nema nikoho, kto by sa za nu postavil, v pripade vojny nema ziadnu perspektivu a papalasi sa tam akurat hraju sachy so svojim ludom, je to cele az vtipne.
no....keby som to bral z čisto ekonomického pohľadu, tak vojna je to najlepšie, čo by sa mohlo stať
A komu by som fandil??? Asi nikomu....v Severnej Kórey je totalita a policajný štát a s Marxovou ideov to má pramálo spoločné....možno len názov.....najhoršia krajina na žitie v súčastnosti....
Takisto ani Južnej Kórey = USA by som nefandil a radšej sa zabiť, ako bojovať za USA......nepáči sa mi ich systém, ich politika, mentalita, aj keď do veľkej miery som ovplyvnený ich kultúrou......Bolo by zaujímavé sledovať ktorý z veľkých hráčov by sa postavil za Severnú Kóreu......to si v tomto okamihu typnúť neodvažujem......pretože ak by prepukol konflikt, oficiálne by to bola vojna medzi Pchjongjangom (ak som to zle napísal sorry) a Soulom, ale bola by to vojna medzi USA a ?.....
Severná Kórea má dosť velkú armádu, na Južnú Kóreu by to určite stačilo.... ale proti USA by nemali šancu...
Súhlasim s @pershing363 že USA armáda je poslednú dobu trochu ... slabá, nevedela spraviť poriadky ani v takých krajinách ako Irak, Afganistan, Sýria... (možno vedela, ale kolko jej to trvalo), ale viete... Severná Kórea tiež nie je na hlavu, mám pocit že niečo skrýva... Zoberte si také Rusko, ono sa k tomu ešte nevyjadrilo.... Možno tajne dodáva Severnej Kórey špeciálne zbrane, alebo nebodaj bude s ňou bojovať, možno že má aj viac štátov... Ja si myslím, že zaútočí, ale určite nie sú taký hlúpy, aby zaútočili sami proti USA, južnej Kórey, Japonsku, Číne ......
@protessst ak mas na mysli rusko/cinu, tak oni maju ekonomickejsi sposob ako dostat usa na kolena, korea nestoji za nic nikomu, cize toto je obycajny vykrik do tmy
@annienkabublinka no pokiaľ by sa k Sev. Kórey pridala Čína, to by znamenalo, že aj Rusko (myslím, že tieto dva štáty majú spolu dobré vzťahy a ešte keď ide o Ameriku
Lenže k USA by sa pridal jeden dosť veľký skoro štát Európska únia......no bolo by to zaujímavé
@majo nemyslela som konkrétne žiadne ale proti amerike? určite viac než tie dva a samozrejme keď by do toho išlo silné rusko tak by nemali problém pridať sa ani iné štáty ,ktoré by do toho inak nešli.. zase bohvie čo z toho bude...predovšetkým my obyčajní smrteľníci nemôžeme vedieť o tom ktorý štát má spojenectvá s ktorým a hlavne kšefty vládnu svetu A Severná Kórea nie je hlúpa... veď ten štát sa drží dodnes akým zázrakom? Ekonomiku tam majú na hovno, celé to tam je upadnuté a koľké roky sa drží..prečo tomu ešte nikto nespravil koniec? Veď to je fraška jak svet...samozrejme že Severná Kórea musí byť prefíkanejšia ako vyzerá a skrýva odosť väčšie prekvapenia
@fluptak Presne... Lenže škoda že Rusi majú dobré vzťahy s Čínanmi.... To je ako čierna na bielej, Číňania premnožení, sprostí, .... Rusov je málo (myslím na km štvorcový), sú múdri...
Ty ale keby že sa fakt pridá Rusko... Si predstavte: Rusko, Čína, Severná Kórea, možno niaky Irán alebo nvm aké štáty ešte vs. USA, Japonsko, EÚ, Južná Kórea.... Hotová 3. svetová Keby že to fakt príde tak sa asi dosmejeme všetci......
Ale ja musím úprimne povedať, držím palce Severnej Kórey... Nie všetko čo nám dajú Amíci do médií je pravda, nevieme čo sa skutočne deje...
@protessst o ziadnej inej krajine nema zmysel bavit sa s kym by do toho sli, na druhu stranu tiez sa neodvazim povedat ci s cinou alebo s ruskom nemaju nejake podpultove zalezitosti (viz aj olympijske hry), kedze severna korea a import/export - nula bodov a nema mat odkial financie. v zasade obyvatelstvo zije z ryze ktoru si vypestuje pred domom a akekolvek zdroje, hoci minimalne, dava korea len do armady, no aj napriek tomu si myslim, ze sama o sebe nema na vojnu prostriedky, a ostatni si kvoli jej vyzuzlanej ekonomike spinit prsty nebudu
Iank Japonsko povedalo že jeho armáda slúži LEN A LEN, bez výnimiek na obranu Japonska, a teraz chce ževraj v prípade vojny pomôcť USA so Severnou Kóreou... Verte či neverte, všetky tie štáty z NATO majú toho na svedoí viac ako niaka Severná Kórea...
@majo No no no... Severná Kórea má 2-krát väčšiu armádu ako Južná Kórea, 2 krát viac tankov, stíhačiek, vojakov, teraz tam majú možno atómové bomby, jedine pohonné látky im chýbajú... Ale aj tie naškrabú podla mňa..... Keby išla Severná Kórea proti Južnej, tak by vyhrala... Problém pre Severnú Kóreu je USA.... Hlad tam možno je, ale penazí dávajú do armády dosť, všetky čo majú, síce je chudobná, ale aj tak je to dosť..
amerika je rozhodne väčšie zlo a pre celý svet...už len teraz ako všetko doničila odkedy sa začala presadzovať do ekonomiky,na trh, do mozgov..prosto je všade ani si to neuvdomujeme všetko zlé prišlo odtiaľ, to sú hlavy vymazané tam a to pomaličky ale isto sa stáva aj z európy...príliš blízka budúcnosť pri dnešnej dobe..
ale Severná Kórea..také svinské štáty by fakt nemali existovať.....
jedno lepšie ako druhé, to je ako podporovať menšie a väčšie zlo
@fluptak ja sa skôr bojím biologických zbraní... Som videl zaujímavý dokument o Indii.... keby že vieš aké rakoviny tam povypúšťajú... za den sa rozšíria po celom svete.
@majo A čo také? Okrem mrakodrapov a nákupných centier tam možno vybudovala lode čo zabijú mesačne tisíc žralokov, za rok vyrubu 5 % lesov na území.......... A to ešte nevieme čo tam robí aké tajné fašistické pokusy rádioaktívne na ľuďoch...
Akože Severná Kórea nie je nič moc, ale keby mala 1 atómovú bombu a pustila ju napr. na Soul, .... Im sa to oplatí, ich nezaujíma že prehrajú vojnu, im ide o to, že hlavné mesto Južnej Kórey bude v plameňoch, a spravia to za každú cenu... A ja im držím palce, bodaj by to vyhrala..
@majo viem ako tam žijú tiež mám o tom pár vecí prečítaných...ale to z čoho tam žijú nie je v tomto podstatné pre ten štát, pochybujem že keby bola na tom S.K. lepšie finančne aj ekonomicky než je, tak by tí obyvatelia nežili na jedle akom žijú alebo v takých podmienkach....toto je jednoducho ich základ ktorý si nechcú nechať zničiť lebo im vyhovuje držať si tých ľudí ako zvieratká keď na to nemusia vynakladať prakticky nič...
takisto toho môžu byť rôzne variácie..je aj možnosť že S.K. chce budiť taký dojem aký budí práve tými najnižšími vrstvami obyvateľstva... podľa mňa to je vychcaný štát ktorý by určite neriskoval vojnu do ktorej by si netrúfol..hlavne ten kim jong il..načo by to robil keď je mu báječne? veď amerika sa do nich niako extra nešpára
@40 vobec nevidim dovod/vyznam takehoto kroku, kvoli vlastnej zadubenosti a neschopnosti viezt desatrocia krajinu a ist hlavou proti muru za kazdu cenu. v konecnom dosledku na to aj tak doplatia len nevinni ludia.
Som za mier, a dúfam, že žiadna vojna nebude. Doteraz sa USA neodvážili na nich zaútočiť práve preto, že tí na severe dávajú dlhé roky všetko do armády a boli by to jatky. Avšak namiesto armády by mali riešiť chudobu, ktorú tam majú.
Mimochodom, vo vojne zatiaľ len jedna krajina použila atómovú bombu, a to hneď 2 krát. A boli to práve USA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a nefandím nikomu,len sa bojím,že sa mojej kamarátke z Južnej Kórey dačo stane
preco vyrabaju zbrane?
preco slovensko nevyrobi jadrovu bombu? tak zlozite to nie je..
ja som len rád že také pičoviny nemáme, aspoň nás nikto neberie ako hrozbu a nehodí na nás bomby lebo nás majú v na háku
nema nikoho, kto by sa za nu postavil, v pripade vojny nema ziadnu perspektivu a papalasi sa tam akurat hraju sachy so svojim ludom, je to cele az vtipne.
to nie je pc hra, omg... -.-
a čo má na svedomí ak smiem vedieť?
A komu by som fandil??? Asi nikomu....v Severnej Kórey je totalita a policajný štát a s Marxovou ideov to má pramálo spoločné....možno len názov.....najhoršia krajina na žitie v súčastnosti....
Takisto ani Južnej Kórey = USA by som nefandil a radšej sa zabiť, ako bojovať za USA......nepáči sa mi ich systém, ich politika, mentalita, aj keď do veľkej miery som ovplyvnený ich kultúrou......Bolo by zaujímavé sledovať ktorý z veľkých hráčov by sa postavil za Severnú Kóreu......to si v tomto okamihu typnúť neodvažujem......pretože ak by prepukol konflikt, oficiálne by to bola vojna medzi Pchjongjangom (ak som to zle napísal sorry) a Soulom, ale bola by to vojna medzi USA a ?.....
Súhlasim s @pershing363 že USA armáda je poslednú dobu trochu ... slabá, nevedela spraviť poriadky ani v takých krajinách ako Irak, Afganistan, Sýria... (možno vedela, ale kolko jej to trvalo), ale viete... Severná Kórea tiež nie je na hlavu, mám pocit že niečo skrýva... Zoberte si také Rusko, ono sa k tomu ešte nevyjadrilo.... Možno tajne dodáva Severnej Kórey špeciálne zbrane, alebo nebodaj bude s ňou bojovať, možno že má aj viac štátov... Ja si myslím, že zaútočí, ale určite nie sú taký hlúpy, aby zaútočili sami proti USA, južnej Kórey, Japonsku, Číne ......
Lenže k USA by sa pridal jeden dosť veľký skoro štát Európska únia......no bolo by to zaujímavé
@majo nemyslela som konkrétne žiadne ale proti amerike? určite viac než tie dva a samozrejme keď by do toho išlo silné rusko tak by nemali problém pridať sa ani iné štáty ,ktoré by do toho inak nešli.. zase bohvie čo z toho bude...predovšetkým my obyčajní smrteľníci nemôžeme vedieť o tom ktorý štát má spojenectvá s ktorým a hlavne kšefty vládnu svetu A Severná Kórea nie je hlúpa... veď ten štát sa drží dodnes akým zázrakom? Ekonomiku tam majú na hovno, celé to tam je upadnuté a koľké roky sa drží..prečo tomu ešte nikto nespravil koniec? Veď to je fraška jak svet...samozrejme že Severná Kórea musí byť prefíkanejšia ako vyzerá a skrýva odosť väčšie prekvapenia
a komu držím palce ... bežným ľuďom, nech to prežijú v zdraví
Ale ja musím úprimne povedať, držím palce Severnej Kórey... Nie všetko čo nám dajú Amíci do médií je pravda, nevieme čo sa skutočne deje...
A ty vieš čo sa tam skutočne deje? (ach)
ale Severná Kórea..také svinské štáty by fakt nemali existovať.....
jedno lepšie ako druhé, to je ako podporovať menšie a väčšie zlo
juzna korea za tych 50 rokov vybudovala aj nieco ine ako mraky pasovych vozidiel..
takisto toho môžu byť rôzne variácie..je aj možnosť že S.K. chce budiť taký dojem aký budí práve tými najnižšími vrstvami obyvateľstva... podľa mňa to je vychcaný štát ktorý by určite neriskoval vojnu do ktorej by si netrúfol..hlavne ten kim jong il..načo by to robil keď je mu báječne? veď amerika sa do nich niako extra nešpára
Mimochodom, vo vojne zatiaľ len jedna krajina použila atómovú bombu, a to hneď 2 krát. A boli to práve USA.