Spím s ním 5 mes. Nie je to žiadna sláva,ale snaží sa, keďže bol môj prvý. Mám problém, že sa pri ňom neviem spraviť aj keď sa niekedy snaží a niekedy úplne kašle na mňa, hlavne že je on. Je to tak normálne? Btw. tvrdí,že ma ľúbi a že som jeho veľká láska
on bol tvoj prvy ale spravas sa jak keby si bola neviem jaka macherka, skusena a ze on je neschopak. a tvrdi ze ta lubi ale ty si to nemyslis vlastne iba preto, ze ta nevie spravit. preboha a ty vies vobec jake mizive percento zien dosahuje bezne normlany orgazmus? a pri prvom partnerovi ja neviem co ty od toho cakas ale sex neni zazrak na počkanie
Ti, ktori hovoria o neschopnosti tych druhych, su casto paradoxne sami tymi neschopnymi. Schopny clovek to uhraje aj za druheho. Nielen v posteli, ale v kazdej situacii. Teda pokial nema docinania vyslovene s nejakym antitalentom... preto by si trebalo hladat partnera, ktory je celkovo vo viacerych oblastiach zhruba na vasej urovni, potom aj ked zaostava v posteli, je predpoklad, ze sa vie tie veci "doucit".
ja som sa tiez este nezrobila pri priatelovi aj ked sa snazi podla toho aky orgac chces dosiahnut....ja vaginalny nedosahujem len klitorialny a ked uz mam chut, tak sa urobim sama a lepsie ako akykolvek chlap
@Pelka1 tiež som zistila, že vaginálny orgáč nemôžem dosiahnuť, ale ako mu to povedať nech sa mi venuje trošku inak ? Už som ho skúšala aj pár krát naviesť rukou, ale moc to nepomohlo,,mám taký pocit, že stále zabúda na mňa @Hopsuptralala1 niekoľko krát som sa snažila mu niečo naznačiť, ale chlapovi, keď niečo nepovieš narovinu, tak to ako by si ani nič nehovorila Neviem vystihnúť ten správny moment, kedy mu to povedať a nechcem to len tak na neho vybafnúť A zas nechcem aby sa cítil zle, že to nevie, lebo mal aj dosť žien predomnou.
@sabinka852 tak skuste pred aktom sa len maznat a povedz mu co mas rada co by si chcela a zaved ho tam dole este raz a vysvetli mu, moj tiez mi madzgal klitoris ako by to bolo neviem co ale som ho stopla a povedala ze to tak neeee na to musis inac a jemne a pomaly a na druhy raz ma zrobil tak ze som len cumela....tak najprv petting maznanie a trosku skumajte vase tela a on ked je neskuseny tak sa musi nejak naucit
@emulienkaa všade sa vedú diskusie a utopické kecy o tom, že ak chceš poznať svet mala by si najprv spoznať seba.. tak aj toto je forma sebarealizácie a spoznávania sa.. =D =D Dajme tomu, že niekto v tom nájde svoju životnú vášeň a má krásny život potom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(Oh f*ck, I'm Sherlock )
skúšala si si pri tom dopomáhať aj sama ?
@Melancholik áno, ale príde mi to také trápne
on bol tvoj prvy ale spravas sa jak keby si bola neviem jaka macherka, skusena a ze on je neschopak. a tvrdi ze ta lubi ale ty si to nemyslis vlastne iba preto, ze ta nevie spravit. preboha a ty vies vobec jake mizive percento zien dosahuje bezne normlany orgazmus? a pri prvom partnerovi ja neviem co ty od toho cakas ale sex neni zazrak na počkanie
@nonormal - daj nam tu nejaky tvoj hejt-nazorik
skús sa s ním o tom porozprávať a ak nepomôže, tak kašli na neho
@Hopsuptralala1 niekoľko krát som sa snažila mu niečo naznačiť, ale chlapovi, keď niečo nepovieš narovinu, tak to ako by si ani nič nehovorila Neviem vystihnúť ten správny moment, kedy mu to povedať a nechcem to len tak na neho vybafnúť A zas nechcem aby sa cítil zle, že to nevie, lebo mal aj dosť žien predomnou.
vino pijes vodu kazes
ale ona ti to zhltla, asi este nezistila jaku pravdu mal raz Bukowski...