a medzi nami.. su miliony veci ktore su zdrave a ludia ich napriek tomu ani nerobia..
su dalsie miliony ktore su nezdrave a ludia to robia..
a sex je nieco co kazdy chce.. niekto o tom rozpravam, niekto na to mysli, niekto to robi..
kazdy ma na to vlastny nazor.. ale!!!
co mi vadi na tejto diskusii je, ze niekto si chce dokazat ze to co robi, nerobi len preto ze nedokaze odolat a ze sa to paci, ale hlada mozno i iny dovod..
netvrdim ze je to vedome..ale preco by sa niekto pytal na taku uplnu sprostost...
a hlavne, ked neexistuje odpoved ano alebo nie ;o)
inak "je zdravy" tu povedia ludia, ktori su za
"nie je zdravy " vravia ti druhi
a potom som tu ja.. netvrdim ani jedno ani druhe.. lebo viem, ze i tak to nic nezmeni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pretoze ak napriklad ide o nahodny sex tak je ochrana na mieste inak sex nie je zdravy, ved zdrave veci nesposobuju choroby
btw: berte ma s rezervou a nekritizujte hned az neskor
PS- ** = //zivot//
a medzi nami.. su miliony veci ktore su zdrave a ludia ich napriek tomu ani nerobia..
su dalsie miliony ktore su nezdrave a ludia to robia..
a sex je nieco co kazdy chce.. niekto o tom rozpravam, niekto na to mysli, niekto to robi..
kazdy ma na to vlastny nazor.. ale!!!
co mi vadi na tejto diskusii je, ze niekto si chce dokazat ze to co robi, nerobi len preto ze nedokaze odolat a ze sa to paci, ale hlada mozno i iny dovod..
netvrdim ze je to vedome..ale preco by sa niekto pytal na taku uplnu sprostost...
a hlavne, ked neexistuje odpoved ano alebo nie ;o)
inak "je zdravy" tu povedia ludia, ktori su za
"nie je zdravy " vravia ti druhi
a potom som tu ja.. netvrdim ani jedno ani druhe.. lebo viem, ze i tak to nic nezmeni..