ale oznacit tak vsetkych? to nepoznas aj takych ktori taki nie su? podla mna hej....a to s tym nema nic spolocne s rasizmom alebo nacizmom proste ich nemas rad koli tomu ako sa spravaju niektori nie?
nuiektori su svine lebo jedia psov napriklad kremnica je plna ich ale najdu sa aj slusni ludia...podla mna ich poznacila minulost ale mohli by uz dostat rozum a neskakat nam pred auto....boze mne ide
ale tu nejde o to ci ich mas rad ako ludi, ale ci ich odsudzujes koli farbe a podobne. kebyze tu povies ze fuj cerny cigan tak to je proste rasizmus... a vadia ti aj cernosi a rakosnici?
koka: ano ja to tiez nenavidim preco ich niekto neuvedomi sak kolko bolo v tv a podobne informacnych videi a stale doriti hovoria v spravach ze skinheadi zabili romov...
dpc ja som to tu nejako zle popridavala sa ospravedlnujem
peb17: ja nechapem, preco ludia v mediach vypustaju z ust klamlive reci a nikto proti tomu nic nerobi... neze by som sledovala spravy, ci citala noviny, ale ked to pocujem, alebo nahodne citam, len sa pozastavujem nad ludskou hlupostou a neinformovanostou sveta
Takže Baarculiq a všetci ostatní... SHARP nie sú skinheadi ako takí ale SHARP znamená skinheads against racial prejudic,čo znamená skinheadi proti rasových predsudkom,čiže len určitá "odroda" skinheads,povodní skinheads totiž vobec neboli rasisti no to je len ako vysvetlenie pre tých čo sa tomu nerozumejú.
No teda k diskusii,ja milujem skinheads a Oi,ich životný štýl a názory, no takisto ma serie,že ludia považujú každého holohlavého týpka v botách za nácka a médiá všetkým predstavujú skinheads ako rasistov,násilníkov a zločincov,čo je teda pekne daleko...
jeežiš prawe som to šla napisat "skinheads against racial prejudiece"..ano to som cela ja ja šecko wiem...toto som sa prawe dozwedela od jedneeho skinheada hh to si dowolte
nehoworim že maju zbit ciganow ale tak ja ich nemam rada blee....ze rasista ze mna
Skinheada menom ujo Google,že Baarculiq.Alebo si nebodaj niakeho chudáka SHARP-áka otravovala?...Fajn,je to tvoj osobný názor,že nemáš rada cigánov (v skutočnosti ani ja) ale téme to odporuje,kedže SHARP sú práve proti tomu..
Baarculiq: "Skinheadi su uplne normalny ludia a ked zbiju roma budem kricat do toho do toho " - už len za toto by som jej zakázala chodit na túto stránku.. Nie je to rasistický prejav náhodou?
skratka ludia nikky nebudu rozlisovat medzi nackami a skinmy, sproste media za to mozu, hlavne posrany bulvar...
no ja som kedysi mal uplne holu hlavu, ale len preto ze mi vlasy ohorely, cize pre ludi som aj ja automaticky bol nacek, a nic na tom nemenil fakt ze som mal tricko Ramones a podobne..
Alebo chodim v takom nemeckom kabate a sice vlasy uz mam dost dlhe ale ajtak som pre ludi nacek, sproste predsudky...
z toho sa nevimanime nikdy, a to bol priklad ako ludia asi vnimaju vyssie uvedeny rozpor...
peb antropofobia a amrafel sústavné sračky ako vždy niekto má iný názor ako vy tak už je zlý pričom vy si hovoríte tolerantní ? Už sa neviem dočkať ako sa 11 na vás vybláznim.
Skinheadi proti rasovym predsudkom????vsak to zmysel nedava....najviac sa rozsirilo hnutie Iana Stuarta,,,,,,,prvi boli aj tak TEDDS(Teddy boys) a nie cernosi jak kto vravi....uplne mladi ludia ktorym sa nepacil styl Hippies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
nie som ziadny neonacista ale ciganov fakt nemusim
a skini su dobri... poznam par a su fajn... len nemam rada, ked niekto oznaci skinov, ze su nackovia... vrazdim
peb17: ja nechapem, preco ludia v mediach vypustaju z ust klamlive reci a nikto proti tomu nic nerobi... neze by som sledovala spravy, ci citala noviny, ale ked to pocujem, alebo nahodne citam, len sa pozastavujem nad ludskou hlupostou a neinformovanostou sveta
si myslíš že je normálne ked dakto niekoho zbije zato že je rom?
páčilo by sa ti kebyže ta dakto zmláti zato že si žena?
že nie?
tak bud ticho.
No teda k diskusii,ja milujem skinheads a Oi,ich životný štýl a názory, no takisto ma serie,že ludia považujú každého holohlavého týpka v botách za nácka a médiá všetkým predstavujú skinheads ako rasistov,násilníkov a zločincov,čo je teda pekne daleko...
nehoworim že maju zbit ciganow ale tak ja ich nemam rada blee....ze rasista ze mna
Inak skinheadov neuznavam ziadnych, ale urcite vzdy lepsie nez ostanych nackov.
skratka ludia nikky nebudu rozlisovat medzi nackami a skinmy, sproste media za to mozu, hlavne posrany bulvar...
no ja som kedysi mal uplne holu hlavu, ale len preto ze mi vlasy ohorely, cize pre ludi som aj ja automaticky bol nacek, a nic na tom nemenil fakt ze som mal tricko Ramones a podobne..
Alebo chodim v takom nemeckom kabate a sice vlasy uz mam dost dlhe ale ajtak som pre ludi nacek, sproste predsudky...
z toho sa nevimanime nikdy, a to bol priklad ako ludia asi vnimaju vyssie uvedeny rozpor...