Viac či menej som hanblivý. Ale mám také obdobia, kedy som viac a kedy som menej. No a hanblivosť sa asi u mňa prejavuje najmä nedostatočne primeraným očným kontaktom, neistotou a nedostatočnou otvorenosťou.
@patrixo som.
neúrejavuje sa, lebo som strávil 8 rokov boja sám proti sebe aby som sa toho zbavil, a podarilo sa.
čiže moja hanblivosť sa prejavuje tak že ti poviem všetko a špeciálne to za čo by som sa hanbil/sa hanbím, a poviem ti to tak že som na to hrdý.
Lebo what else is there.
@mayben@10 lenze je rozdiel nezdat sa a ked clovek vidi opak. To som teda este nevidel zakryvat ukecanostou hanblivost. To je jak zakryvat strach odvahou pomaly
@trevor1994@11 tak asi viem, aká som a čo pociťujem lepšie, než niekto iný... Ale kľudne mi môžeš ešte niečo o mne povedať Napr.že mám najradšej bielu, hoc ja ti budem tvrdiť, že žltú..ale tebe sa to nezdá, lebo som mala biele tričko a nie žlté
@mayben@12 porovnavas jablka s hruskama, ale ja neviem co sa tak branis jak keby som utocil alebo co, ja to tak vobec nemyslim. Ja jedine co pisem jak mi to pripada, thats it.
až tak že sa ma ludia pýtajú čo som tak ticho ako ked som v skupine max. 3 ludí tak ok ale ked je väčšia tak bez toho aby ma "vyvolali" ani slovo zo mna nevyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
neúrejavuje sa, lebo som strávil 8 rokov boja sám proti sebe aby som sa toho zbavil, a podarilo sa.
čiže moja hanblivosť sa prejavuje tak že ti poviem všetko a špeciálne to za čo by som sa hanbil/sa hanbím, a poviem ti to tak že som na to hrdý.
Lebo what else is there.
Tou ukecanosťou zastieram hanblivosť