@patrixo@19 nem tudom.. Vlastne to je aký? Ak máš nejakú takú fotku s tým, tak pošli mi ju pre moju informáciu, aby som vedel aký to môže byť ten romantický predklon.
Pre mna su to hlavne tie zname alebo az klise veci, lebo neviem co ine okrem toho si pod romantikou predstavit, zaujimalo by ma ako si to predstavuju ostatni
Hmm... zalozim o tom forum
@milgamman@24 kedysi som ho zalozil, a z odpovedi vyplynulo, ze kazdy si pod tym predstavuje nieco ine.. niekto sviecky a ruze, iny vieru a ochotu fungovat vo vztahu na dialku, co hranici az s platonickostou, iny si pod tym predstavuje, ze robi veci, ktore robia partnerovi radost... je to velmi rozne..
@tanji@28 tak prva vec co mi napadla,ze vezmi si napriklad klasicky romanticky tah,ze muz kupi zene kyticu ruzi ako darcek
mna by to teda nepotesilo
za 1, to su rezane mrtve kvety
za 2, ruze su gycove
etc
ale keby mi podaroval nejaku izbovu kochlikovu rastlinku pripadne kvet,to by ma ovela viac potesilo,ale to uz nie je romanticke, chapes
@bebekex@30 podla mna mame rovnake vnimanie ale inak to nazyvame. ja som nikdy zene nekupil pri randeni kvety. iba raz byvalej lebo mi to velmi jasne naznacila ze to ma rada. a nerobim to presne preto co popisujes ty. a ak by mala rada kvety urcite by som jej kupil crepnickovy kvietok presne ako vravis
a podla mna je to teda racionalne romanticke gesto , lebo je to prejav ale s pouzitim rozumu
a napriklad romantika pre mna je ist aj na kopec pozerat hviezdy , alebo ist do hvezdarne, nieco dobre si doma navarit na veceru a spravit si taky "vecer pre dvoch" alebo ine podobne aktivity tie hviezdy su mozno trosku gyc ale ja to rad ponimam nekonvencne , so zamerom sa na ne nielen pozerat ale o nich aj rozpravat, trosku astrofyziky a faktov, to je ta prava romantika
tiez sa rada chodim pozerat na perzeidy napriklas, lebo je to fascinujuce a presne aj snubenec rad rozprava o vesmire a ja to pocuvam a zasnem
cize je to taka neprvoplanova romantika
@patrixo@37 v skratke, bolo mi tak trápne, že muž (vtedy ešte budúci) po chvíľke zahlásil, že poďme radšej spať, aby mi uľavil.
nechápem, ako v tých romantických zásnubných videách dokážu ženy aj muži byť takí uhladení.
Ako správny goriliak jej vždy ponúknem babanán keď sa húpeme na liane
a inak...čo ja viem, asi nie som až tak na tie presladené romantické klišé. I keď raz som frajerke nakreslil stop motion príbeh to by som už veru nedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Nie som, ale viem byť, občas...
Romantika to su ruze, sviecky, pozeranie na hviezdy a prechadzka po plazi? Tak to potom celkom som???
Hmm... zalozim o tom forum
mna by to teda nepotesilo
za 1, to su rezane mrtve kvety
za 2, ruze su gycove
etc
ale keby mi podaroval nejaku izbovu kochlikovu rastlinku pripadne kvet,to by ma ovela viac potesilo,ale to uz nie je romanticke, chapes
to je prve co mi z brucha napadlo
a podla mna je to teda racionalne romanticke gesto , lebo je to prejav ale s pouzitim rozumu
a napriklad romantika pre mna je ist aj na kopec pozerat hviezdy , alebo ist do hvezdarne, nieco dobre si doma navarit na veceru a spravit si taky "vecer pre dvoch" alebo ine podobne aktivity tie hviezdy su mozno trosku gyc ale ja to rad ponimam nekonvencne , so zamerom sa na ne nielen pozerat ale o nich aj rozpravat, trosku astrofyziky a faktov, to je ta prava romantika
tiez sa rada chodim pozerat na perzeidy napriklas, lebo je to fascinujuce a presne aj snubenec rad rozprava o vesmire a ja to pocuvam a zasnem
cize je to taka neprvoplanova romantika
nechápem, ako v tých romantických zásnubných videách dokážu ženy aj muži byť takí uhladení.
a inak...čo ja viem, asi nie som až tak na tie presladené romantické klišé. I keď raz som frajerke nakreslil stop motion príbeh to by som už veru nedal