@chevro fuu v buse aj vo vlaku sa velmi malokedy prihovaram. ked idem do skoly, este spim a ked idem z nej, uz spim. co je vzhladom na to, ze som v nej hodinu, dost tragicke. to skor ked cestujem dlhsiu trasu niekam
okrem toho, ze si vsimam ludi a ich tvare, tak si vsimam aj ake topanky maju dievcata uz asi 2 mesiace totiz zhanala moja mila cizmy, tak ak som nahodou siel sam, potom som jej referoval co stalo za povsimnutie
počúvam hudbu a driemem. alebo si skladám hudbu a driemem. alebo v duchu nadávam na debilné rádio čo má pustený vodič že si kvôli nemu nemôžem skladať hudbu a driemem.
pozerám z okna, ale teraz bývajú zahmlené, tak si čítam alebo pozorujem spolucestujúcich, keď je ich veľa, tak len pozerám dole na topánky...a keď som v električké v druhom vozni úúplne sama, tak skúšam stáť bez držania sa tyče alebo tancujem
vždy si musím sadnúť k oknu a pozerám ním von, počúvam hudbu cez slúchatká, očumujem ľudí, na niektorých sympatických sa usmejem a modlím sa, aby nenastúpil niekto známy proste keď idem sama tak sama aj ostať chcem...
@rheia : muhahaa, že sklony teším sa samozrejme, ešte budúci týždeň niekedy akýý?
@sentaro : ja sa zabávam ešte keď zaspávajú straším ich a oni sa potom zamknú na záchode ale tiež lúbim ľudí pozorovať kým zaspávajú, raz som tak pozorovala bývalého a on asi štyri razy otvoril oči a potom povedal - prestaň, ja takto neviem zaspať ale on bol taký pekný keď spal
Ak mám dobrú náladu, tak sledujem dianie v MHD (ak sú tam nejakí ľudia), alebo čo je vonku.
Ak nemám na nič náladu, počúvam hudbu a premýšľam a maximálne nikoho nevnímam (vlastne ani nemám ako, cez moje úžasné slúchatká nepočujem ani keď na mňa niekto kričí )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
...a mala som z neho 1!
A väčšinou ma myká keď 10 krát za jazdu upadnem do mikrospánku.
A zvykne v autobuse ešte civieť na neznámych ľudí bez žmurkania a sledovať tie úžasné reakcie.
Davajte si to tichsie!
ale nie mňa sa nemusíš báť len keď budeš u mňa spať a bude tma a budem sa nudť :
ty keď budeš zdravá ideš ku nám spať, nezabúdaj stiahla som super film
@sentaro : ja sa zabávam ešte keď zaspávajú straším ich a oni sa potom zamknú na záchode ale tiež lúbim ľudí pozorovať kým zaspávajú, raz som tak pozorovala bývalého a on asi štyri razy otvoril oči a potom povedal - prestaň, ja takto neviem zaspať ale on bol taký pekný keď spal
@rheia Si sa zamkla na záchode ? FFFFUUUUUUUUUU, to ťa musela riadne postrašiť ... dobrá práca @charis ^^"
ďakujem
Ak nemám na nič náladu, počúvam hudbu a premýšľam a maximálne nikoho nevnímam (vlastne ani nemám ako, cez moje úžasné slúchatká nepočujem ani keď na mňa niekto kričí )