@torpedo08@13 Sak ja viem, tiez srandujem Ale inak, ja by som kludne spravil jednu vec, Maiga je tusim z Mali? Tak by som kludne za kazdeho slovenskeho politika, ktoreho by sme odviezli tam, prijal 10 malijcanov, taketo vymenne slnieckarstvo by bolo celkom dobre
@kassiar@14 skvely napad a tym politikom odobrat majetok a tam ich dat na dedinu nech chovaju zvierata a obrabaju polia alebo nech si idu nieco ulovit do pralesa ked sa chcu nazrat
Akceptujem každého ako Úplne rovnocenného človeka. Gej, lesba, trans, hetero, liberál, konzervatívec, ultra kresťan, ultra muslim, vzdelaných, nevzdelaných, bohatých, chudobných - asi nemám problém s nikým sa porozprávať a vychádzať ako človek s človekom, bez predsudkov. Ale keďže akceptujem aj to, že hoc aký kotlebovec si môže povedať svoj názor, verejne, bez trestov, tak asi slniečkár nebudem.
Nesúhlasím ja osobne s tým, aby sme tu mali utečencov a rôznych migratov s ktovie akou aj nekalou minulosťou. Tento názor politikov zas podporujem, vzhľadom na to, čo nepekné sa mi stalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov