radsej sama, pretoze na nikoho sa neda spolahnut
a tak stale skoncim tak ze vsetko odmakam ja a ostatni maju rovnake zasluhy na tom
navyse ked to robim sama, viem ze to urobim podla svojich predstav a najlepsie ako viem
ja som v škole neznášala skupinové práce radšej si všetko spravím sama a keď to bude správne bude to len moja zásluha a keď to bude nesprávne bude to len moja chyba.. no aspoň sa nemusím na nikoho spoliehať alebo na nikoho čakať alebo sa nikomu ospravedlňovať, že som niečo pohnojila
som veľmi neprispôsobivá a najradšej mám keď je všetko stopercentné a perfektné a všetko podľa mňa. a nechcem,aby niekto zlízol úspech aj keď nepriložil ruku k dielu v takej miere ako ja a nemusím sa na nikoho spoliehať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale nie... keď už, tak radšej sama, nerada sa spolieham na druhých a sama to aj tak spravím lepšie
a tak stale skoncim tak ze vsetko odmakam ja a ostatni maju rovnake zasluhy na tom
navyse ked to robim sama, viem ze to urobim podla svojich predstav a najlepsie ako viem
potom spoznám tím a viem, že to aj tak nakoniec budem robiť sám