Ano ! Povinne pre vsetky ! S kondomom to proste niekedy neni ono, a niekedy aj ked chces tak sa nanho zabudne, a potom musis vyvalit peniaze na tu tabletku pre nu, alebo zit par dni v strachu ze v 19tich budes mat decko s dakou holkou co poraadne ani nepoznas, nie dakujem. Len nech beru acko!
@chevro keď šukáš s nejakou, čo poriadne ani nepoznáš, bez kondómu, tak okrem tatíčkovstva by bolo fajn, keby ti do vena pribalila aj nejaký ten syfilis alebo HIV vírus.
ach jaj, @chevro , aký úžasne primitívny názor. Takže sa viac budeš stresovať, či náhodou nebudeš otcom, ako či neschytáš HIV? (Syfilis nerátam, ten sa dá v pohode vyliečiť AT . Wow.
a s takýmto typom, ktorý by nariaďoval povinne pre ženy HAK len pre svoje vlastné potešenie by som si nikdy, ale nikdy nič nezačala.
@chevro v tom prípade si debil. keď je HIV vo svojom najväčšom rozmachu si myslieť, že sa ťa to netýka, tak ťa inak nazvať ani nedokážem. príjemné one-night stands prajem.
@ayreen vsak ja ta nenutim aby si si so mnou zacala a zas tak som to nemyslel ze som len na take jednorazovky, to tak ani nieje, ale proste obcas sa stane ze sa clovek pripije a vyspi sa s dakou kamaratkou alebo dakou holkou co pozna par minut, nie?
@grietusha ja nehovorim ze sa ma to netyka, ja chapem ze to mozem kludne chytit.. ale nemyslim si ze u nas je to zas v takom rozmachu, rovnako sa mi moze stat ze chytim hocijaku inu chorobu, ze padnem v lietadle alebo ze ma prejde trolejbus..
@chevro pokiaľ sa môžem proti niečomu brániť, tak sa proti tomu brániť budem. pádu lietadla nezabránim tým, že sa navlečiem do latexu alebo čo. (okomentovať to tým, že môžem zabrániť tak, že do lietadla nevleziem, je blbosť.)
a áno, aj u náš je to v rozmachu, len ľudia sú blbí a nehovoria o tom. alebo si myslíš, že si každý HIV pozitívny nalepí na čelo, že proste pozitívny je?
jedna vec je absolútna blbosť a druhá vec je snažiť sa obozretne vyhnúť sa veciam, ktorým sa vyhnúť dá.
@grietusha no hej, tak to je jasne ze do lietadla nasadnes, to bol mozno zly priklad.. ale ja ti hovorim ze ja normalne okej, pouzijem ten kondom, ale proste neni obcas k dispozicii, alebo ti to tak nepride ze je potrebny.. a kvoli tomu niekedy niesom ochotny vzdat sa sexu. a ked je holka alergicka na latex, tak tam vznika uz druhy problem..
@chevro no vidíš a existujú slečny, ktoré majú lekárom HAK zakázaný, pretože by im mohol spôsobiť veľké zdravotné problémy. sú ženy, ktoré nesúhlasia s takým hormonálnym zahrávaním sa so svojím organizmom. a nikdy nevieš, akú stretneš. jedna z najväčších hlúpostí je one night stand bez kondómu.
@grietusha no tak tie to maju potom odpustene ved oukej, mysli si co chces, kazdy robime dake hluposti.. tak ja robim toto, no co, ked to nevadi jej ani mne, tak je to oukej nie?
samozrejme...sex bez stresu, otehotnenia a strachu....samozrejme s osobou ktorú poznám a viem ze mi nedaruje žiaden "darček"...a navyše bez nepohodlia kondómu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a s takýmto typom, ktorý by nariaďoval povinne pre ženy HAK len pre svoje vlastné potešenie by som si nikdy, ale nikdy nič nezačala.
@grietusha ja nehovorim ze sa ma to netyka, ja chapem ze to mozem kludne chytit.. ale nemyslim si ze u nas je to zas v takom rozmachu, rovnako sa mi moze stat ze chytim hocijaku inu chorobu, ze padnem v lietadle alebo ze ma prejde trolejbus..
a áno, aj u náš je to v rozmachu, len ľudia sú blbí a nehovoria o tom. alebo si myslíš, že si každý HIV pozitívny nalepí na čelo, že proste pozitívny je?
jedna vec je absolútna blbosť a druhá vec je snažiť sa obozretne vyhnúť sa veciam, ktorým sa vyhnúť dá.
fuj hnusne tavy..mali by ch popraviť
@grietusha má pravdu