ráno vstanem,zapnem PC,prihlasim sa na BIRDZ,pridem zo skoly prihlasim sa na BIRDZ,vecer zaspavam s tym,ze rozmyslam o ktorej si dat budik,aby som rano stihla ist este na BIRDZ..je to zavislost?
už som si zvykla a bolo by ťažké až nemožné prestať sem chodiť teraz v zime som tu často už sa teším keď bude konečne leto a teplo a moj notebook si konečne odomňa odpočinie keď nebude skoro celý deň zapnutý
Nie, nie som závislá. Len sa teším, keď prídem domov, odpíšem na TS (ak odpíšem), pôjdem na fórum, prečítam si blogy, pozriem fotky a potom tu budem kaprovať pár hodín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ano,som zavisla na BIRDZ som zavislach na(casto) blbych forach,na komentovani stavov,fotiek,blogov,pisani stavov,blogov,pridavani fotos, pisani TS...maníík
neviem ci zavislost, ale travim tu najviac casu.
A vacsinu ludi poznam osobne a bezne sa s nimi stretavam.
cize tak.
a mne notebook bezi zapnuty ked pridem zo skoly az kym idem spat, ale nie som za nim vzdy-pomaham mame, ucim sa.a sem tam som tu a dokola.