Slečny, máte ich radi? Aké farby a vzory najradšej nosíte? Máte radi silonky pančuchové, samo-držky, podväzkové, ponožkové, ťapky? Máte radi, keď vám partner hladí, masíruje, bozkáva a líže nožky / chodidlá? A boli by ste aj ochotné poslať fotky nôh?
Jeej a veľmi sa ti to páči? Máš to rada? A aké všetky farby siloniek máš? Šlo by to, že by si mi poslala pofotené tvoje nohy? (len nohy a chodidlá). Neprekážalo by ti niečo také?
@15 farebných nemám veľa..len červené, bordové a také strieborné.....
a nie, neposlala...priateľovi by sa to asi nepáčilo ...kedysi som posielala kamarátovi, ale tak bol to kamoš a nebolo to nič neviemaké a hlavne som bola nezadaná, tak mi to nepripadalo nejaké blbé ale teraz isto nie. aj keď sú to len nohy..
@staphylococcus a ak by si sa zamilovala do niekoho o kom po ase zistis, ze sa mu nieco take paci? co by si spravila? Bolo by vam spolu super, rozumeli by ste si vo vsetkom a chcel by toto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Samozrejme môžem poslať pofotené moje nohy. DaJ email.
a nie, neposlala...priateľovi by sa to asi nepáčilo ...kedysi som posielala kamarátovi, ale tak bol to kamoš a nebolo to nič neviemaké a hlavne som bola nezadaná, tak mi to nepripadalo nejaké blbé ale teraz isto nie. aj keď sú to len nohy..