ja idem na polnoc na jeden kopec u nas v horach, bude krasny vyhlad na nase velkomesto,ohnostroj,strasne sa tesim.zajtra idem nakupit nieco proti medvedom
ty kokos!!! tak ja sa tesim ze mi oco kupi piraty a tak a on mi povie ze ich dal dedkovi bo on s nimi odhana skorcof v zahrade: smiley: no neporazilo by vas?? tak ostali len take svetlice k nicomu
joj ma dorazilo včera išla som kúpiť pýtam sa toho pána čo to predáva, že nech mi poradí niečo čo sa dá púšťať z balkóna a on rozmýšľa a potom vraví kúpte obyčajné petardy (ukázal na škatuľu s Megami) tie ľudia hádžu z okna...
co vidite na tych petardach? vsak to buchne a nic z toho neni,vsak chudata zvierata,kt. ten zvuk vnimaju ovela viacej ako my ludia.... :-d ale tie ohnostroje sa mi pacia,ale petardy......
nekupujem nič a ani kupovať nebudem, ale vždy sa prikmotrím k niekomu, kto to má a potom sa s tým babrem aj ja ale minulý rok mi trochu obhoreli vlasy, preto si teraz dám záležať na tom aby som hrala len s vecami, ktoré vybuchujú a nie aj horia
ahojte no tak ja nekupujem nic aj minule bola u nas sesternica tak som jej zobrala naco budem kupovat minat penaze vsak zoberem nekomu a už silvester ma nai nebaviii lahnem a budem spat
pyrotechniku nekupujeme pretoze su to zbytocne vyhodene peniaze u nas kedze krasne mozme vidiet hrat sa ostatnych susedov a mame paradny vyhlad na namestie
powem pravdi 1 kompakt-cize ohnostro
Sherif-16 ran 40 sk
Carodejnik-16 ran 200 sk
Micra-100 ran 500sk
1 balenie tucnych rimskych svieci 12 ks 20 ranove 100 sk -to je to co drzite v ruke
a vystreluje to tie blbosti
Rimska svieca chuda 10 ks 20 ran 60 sk
Pirát-delobuch-100 ks 1 rana 25 sk
Cary mary-vcelicky ,motyle buchacie gulicky,vosy vosy cmeliaci-1 balenie 40 sk
Sada rakiet kitty-250sk
Gulova bamba riman-12 bomb 200sk-to je taky maziar tam hodite tu bombu zapalite vystreli to na oblohu a urobi nieco take ako raketa ale 1 0 krat vacsie a milon krat krajsie
Chameleon -rimska svieca 72 ran 1 ks 200 sk
Sada rakiet z nazvom diablo 9 rakiet 3 velke 3 stredne a 3 male-200sk
9 fontan spolu-to mi oco v rakusku kupoval.16 EUR-kvalitne.jedna taka mala asi 5 cm do vysky a 3 do sirky a 3é sekund 1 a pol metra,etna,cucko,vesuv zaubererfontane atd
sada rakiet nevem nazov-tiez v rakusku-20 EUR-bolo ich tam 15
Raketky GTS 8 ks -80 sk.....boli na nic
Vymetnik alebo iny nazov gulove bomba vo vnutry maziara-asi najkrajsie 15 sekund to svietilo na oblohe-150 sk 2rany
masiarka-nieco ako motyl to zapalite a de to do vzduchu-1 ks 40 sk
2 masiarky-rakusko-3EUR
a jedna velka rimanka na konci s vybuchom 50sk 1 ks
10 ks magatresk 100sk
20 ks MEGA 20 sk
vsetko je naozaj nic si nevymyslam skutocne ceny aj vsetko len megy som 10 nasiel v sacku na zemy..nekdo stratil ale staja 10 sk takze spolu:nieco nad 2000 sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pačia sa mi fakt len niektoré ale ja by som to nikdy nekupovala...
Sherif-16 ran 40 sk
Carodejnik-16 ran 200 sk
Micra-100 ran 500sk
1 balenie tucnych rimskych svieci 12 ks 20 ranove 100 sk -to je to co drzite v ruke
a vystreluje to tie blbosti
Rimska svieca chuda 10 ks 20 ran 60 sk
Pirát-delobuch-100 ks 1 rana 25 sk
Cary mary-vcelicky ,motyle buchacie gulicky,vosy vosy cmeliaci-1 balenie 40 sk
Sada rakiet kitty-250sk
Gulova bamba riman-12 bomb 200sk-to je taky maziar tam hodite tu bombu zapalite vystreli to na oblohu a urobi nieco take ako raketa ale 1 0 krat vacsie a milon krat krajsie
Chameleon -rimska svieca 72 ran 1 ks 200 sk
Sada rakiet z nazvom diablo 9 rakiet 3 velke 3 stredne a 3 male-200sk
9 fontan spolu-to mi oco v rakusku kupoval.16 EUR-kvalitne.jedna taka mala asi 5 cm do vysky a 3 do sirky a 3é sekund 1 a pol metra,etna,cucko,vesuv zaubererfontane atd
sada rakiet nevem nazov-tiez v rakusku-20 EUR-bolo ich tam 15
Raketky GTS 8 ks -80 sk.....boli na nic
Vymetnik alebo iny nazov gulove bomba vo vnutry maziara-asi najkrajsie 15 sekund to svietilo na oblohe-150 sk 2rany
masiarka-nieco ako motyl to zapalite a de to do vzduchu-1 ks 40 sk
2 masiarky-rakusko-3EUR
a jedna velka rimanka na konci s vybuchom 50sk 1 ks
10 ks magatresk 100sk
20 ks MEGA 20 sk
vsetko je naozaj nic si nevymyslam skutocne ceny aj vsetko len megy som 10 nasiel v sacku na zemy..nekdo stratil ale staja 10 sk takze spolu:nieco nad 2000 sk