ako tá písomka.. som napísala dátum 01.01 tak dúfam, že mi ho uznajú a som napísala sloveso pechorí (nenapísala som sa) a mi to neuznajú sakra nucemáci
a témy no.. mna považujú za debila bo som si vybrala úvahu
@paulieevans no a co ze budu vznikat nove temy ? preco by malo byt len jedno vlakno ? aj ked tu boli volby alebo ine somariny tak tu bolo kopu vlakien. Je to uplne normalne ked teraz fici matura ze tu o nej bude najviac tem
@tomas55555 Nie, nie je to normálne, to o tých voľbách všetkých otravovalo, ak tu je jedna téma, kde sa diskutuje, nevidím dôvod prečo by ich tu malo byť ďalších neviem koľko? Ty si taký tupý idiot, že sem vkuse hádžeš totožné témy, ale ostatných to sere, pochop.
akože test brutal, strašne dlho som sedel nad niektorými otázkami a potom som nestíhal a pár primitívnych otázok som mal zle
dúfam že bude tých 33% potom ústna a slovenčina u mňa skončila
@paulieevans lenze ostatny nevedia ze dajaka povodna tema o maturite existuje, aj tak bude zalozievat nove temy lebo na tu tvoju vyzvu urobit len jedno maturitne vlakno sa uz davno zabudlo
@tomas55555 Vedia, každý si to všimne kurva, ostatní nie sú takí tupí ako ty! Keďže je zaradená na hlavnej stránke Birdzu medzi poslednými pridanými témami.
@tomas55555
A nebol to môj nápad ale @Subarnica ju založila, prosím ťa už drž ústa a nezabudni, ešte pridať osem tém o prerušovanom spánku a o tom že spíš 4-6 hodín ale prerušovane.
zdal sa mi ľahký v porovnaní s inými ročníkmi, neboli tam veci čo by ma vyslovene prekvapili že WTF toto je čo, ale aj tak mám menej správnych odpovedí (zatiaľ vieme len výsledky doplňovacích odpovedí) ako tí, čo plakali a nerváčili sa že je to celé na piču že je to ťažké Ja mám z neho proste dobrý pocit
@tomas55555@17 Čítal som to, akurát toto ti neverím. Úrad práce by si riešil tým pádom skorej. A načo by si riešil maturitu tak intenzívne v 2016, keď už sa ťa netýkala?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» birdz.sk/forum/ktoru-tem...
a témy no.. mna považujú za debila bo som si vybrala úvahu
dúfam že bude tých 33% potom ústna a slovenčina u mňa skončila
A nebol to môj nápad ale @Subarnica ju založila, prosím ťa už drž ústa a nezabudni, ešte pridať osem tém o prerušovanom spánku a o tom že spíš 4-6 hodín ale prerušovane.
A ty máš kolko rokov ?
Končil som v roku 2015
» www.birdz.sk/forum/radio/168...
Komentár číslo 11.
Co tak si niekedy čítať aj celý kontext, a nie len pár príspevkov ?
"A načo by si riešil maturitu tak intenzívne v 2016, keď už sa ťa netýkala?"
Ty si fakt nečítal tie príspevky od 11 a vyššie ???
Mám kamarátov