napadne mi to, čo v @2 . a pôsobia na mňa podľa toho, čo sú zač, či sú to náckovia, pôvodní skinheadi, SHARPeri, RASH.... teda, ak sa to pri pohľade dá odlíšiť
napadne mi situácia, keď som sa učila v parku a zrazu tam začali provokovať dvaja cigáni s rádiom.. prišli nejakí tí skinheadi, a zmlátili ich tak, že tí dvaja chudáci ležali v tráve ešte dobrých 20 minút, kým sa pozviechali.. utekať som veľmi nemohla, lebo čo ak by si ma všimli a pôsobilo by to na nich nejak deštruktívne? rozmýšľala som, či nemám zavolať sanitku, ale radšej som nerobila nič, iba nenápadne pozrela, či dýchajú :/
skinheadi niektory su normalnym a inym hrabe v bedni sak bola Zona A a podobne kapely a dosli tam skinheadi a pomlatili punkacov a policia tam dosla ale nic nespravila
@drejka zabudni na to, ze skinheadi v dnesnej dobe vedia, co to znamena byt skinheadom.. uz su to podobni idioti ako nazis, teda samozrejme cest vynimkam, ale zatial ma chceli mlatit len ti, co ani nevedia co su, lebo maju vykradnute hlavy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@nika1984 vyzeram ako jebnuta?
vtedy to bolo plne skinhedakov a metlakov
"skinhead" nacek = pojebany bonehead (ti maju nasrate v palici a o povodnych skinheads nevedia skoro nic)