ja chodim na vysoku a o jednotkach nie je ani slychu za tento semester mam zatial zo skusok B,C,C,E a co ved nepotrebujem cerveny diplom...heslom vysokoskolakov je prejst a nie mat dobre znamky akurat sa idem ucit na skusku bo som tomu zatila vela nedal hadam ju spravim heh
na strednej som vzdy maval priemer okolo 2,0...nerobil som si hlavu z toho ze nemam PVD alebo PVZ...proste sa mi nechcelo ucit a nechce sa mi ani teraz aj ked hlavu na ucenie mam heh...ved som zmaturoval a to je hlavne
no na zakladnej to bolo nic...mala som same jednotky ...to bola pohodka...ale teraz na gymnaziu...radsej pomlcim...ako nechcem tym povedat ze prepadam ale budu aj trojky ...ale ked boh datak skoncim na dvojkach
Na gymply som mal priemer okolo 2.2, tak nejak som doplacal na fakt, ze som sa musel ucit aj veci, ktore ma nebavili a tak som sa ich vzdy ucil len tak nech sa prejde
Na vyske som uz znamky vobec neriesil, VS je o niecom uplne inom, rozhodnie nie o prospechu
hm, tento semester bol moj najneuspesnejsi - uz som mohol byt bakalar, ale namiesto toho dva nespravene predmety, hroziaci vyhadzov zo skoly, ak nespravim jeden opravak, hm, zlajdacil som sa a to som bol takmer cisty jednotkar na gympli...
mno ja osm rád že som ráád na práve to moc haluz nie je .. ale teraz už druhý opraváák tak dúfam že prenášať nebuem ale skôr C a vyššie než A a B .. nejako to nevychádza
matiku a fiziku dam este na 1, take tie lahke hovadiny ako dejak, biologia, geografia tiez 1, anglina tiez 1, nemcina a chemia su uz horsie, to sa pokusam dat na 2:/ ale tak zlepsenie s minuleho polroka je velke, ak nebude 3 som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mam proste obrazovu pamat a myslim logicky..
a nepotrebujem sa biflit..
sak este do 16. vydrzim potom uz pokoj
na strednej som vzdy maval priemer okolo 2,0...nerobil som si hlavu z toho ze nemam PVD alebo PVZ...proste sa mi nechcelo ucit a nechce sa mi ani teraz aj ked hlavu na ucenie mam heh...ved som zmaturoval a to je hlavne
Na vyske som uz znamky vobec neriesil, VS je o niecom uplne inom, rozhodnie nie o prospechu
take polovicne
neviem, nejak 1-2-3
a vysledky? na gympli som mala vzdy do 1,33 a na VS vzdy do 1,56...tazka pohoda:p
ale matika ma stve...si musim este opravit
matika: vychadza mi dobra 3
fyzika: 1-2
anglictina: 1
dejepis: 2-3 XP
zemepis: 2
chemia: 2
takze asi tak XD najviac sa z tej matiky obavam...matika nieje mojou silnou strankou O,o