alebo je aj porekadlo: kto chce si najde spôsobi ako ísť do školy a sa učiť a kto nechce si najde dvôdy ako neisť a zostať sprostý celý život...........
ked ti staci robit niekde v zavode, ale do smrti chodit do brigadach a na dochodku zdochnut, nemusis vobec chodit do skoly ale zalezi, ktoru skolu myslis
Noo škola nám dá vela ... aj ked sa to tak nevyzerá počas toho chodenia do školy aj ja by som tam najradšej nechodila .. ale čo už ... A čo nám teda dá? .. kamarátov, priatelov , známych , vzdelanie
@flussica ten kto chce v živote niečo dosiahnuť a mať kvalitný život určite strávi mnoho času v škole a vie prečo, napríklad taký @antifunebracka tipujem nemá ani základnú ukončenú, vychodil polepšovňu a tým to haslo.
@plyn ty ze studujes? uz ma nezabijaj, prosim ta! a kde? v hornych oresanoch muzsku prostituciu? sak jedine, co vies, je opakovat vsetko po mne ty jebotron. vrat sa do skladu a makaj, obedna skoncila
@plyn Su ludia, co na sebe dokazu makat mimo skolu a su sikovni a uspesni uz v dvadsiatke - na skolu nemaju ani cas. A zaroven je tu druha vec s tou inteligenciou - pride Ti celkom v poriadku, slusne a inteligentne sa takto stupidne hadat s niekym, koho nemusis? Co sa tym riesi? Ked vies, ze to nema cenu, preco sa vysilujes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
alebo je aj porekadlo: kto chce si najde spôsobi ako ísť do školy a sa učiť a kto nechce si najde dvôdy ako neisť a zostať sprostý celý život...........
filip
..kvak..