skupinkovanie? jední to robia z dôvodu, že slepo spĺňajú socializáciu nášho drugu a iní z dôvodu, že pod/vedome hľadajú tých, ktorí sú im podobní aby svoj život usmerňovali za pomoci správnych osôb....
Noo asi preto, lebo taky clovek je radsej, ked je s niekym, a ked su to trebars aj viaceri, ako ked je sam. Neviem, ake skupinky myslis...ale ak si mal na mysli nieco take ako rockeri, rapperi, skateri, atd...tak mozno proste nechcu byt sami a pridat sa k nejakej takejto skupine je jeden zo sposobov, ako si najst priatelov s aspon jednym spolocnym zaujmom a zoznamit sa s novymi ludmi... a s tou nenavistou inych skupin...nemyslim si, ze vsetky skupinky nenavidia tie ine...
no skupiny, heh..ja som tiez v skupine, proste som s ludmi, s ktorymi mi je dobre, a ktorych mam rada a to este nemusi znamenat nic zle, ved neodsudzujem druhych, OK, mozno si pomyslim svoje o nich, ale kto nie ??? ,,ja to tiez nechapem, skupinovanie, je to dost blbe, ked niekto iny pride do tej tvojej skupiny, tak ho neberes rovnocenne, proste..neviim, ma to svoje dobre a zle stranky..
niektore skupinky nemusia vzniknut za ucelom skupinkovania, preto ze sa spajaju ludia s podobnymi zaujmami, nazormi a tak. Niekedy mozu byt ludia jednoducho donuteni spojit sa do skupiny . . .
Skupinkovanie predpokladám, že myslíš z takého celkového pohľadu. Ak si to vezmeme biologicky tak sociálne sme niekde medzi opicami a šelmami, ktoré sú vo svorkách. V obydvoch prípadoch sa skupinkujú. Sú to skupiny ako keď idete na výlet s kamarátmi, partia..... A teraz si to vezmime názorovo tak ľudia všeobecne majú nejaké predstavy o veciach a radi ich rozvíjajú diskusiami, preto napríklad tvoria skupiny náboženské, hudobné a pod. A nenávidia sa preto, pretože ľudia všeobecne príliš zaujatí vlastnou pravdou a pre svoje ciele, skúsenosti a veci, pre ktoré žijú, idú mnohokrát cez mŕtvoly. Ľudia nemajú radi, keď niekto spochybňuje ich predstavy o živote, pretože tým strácajú pôdu pod nohami. Takto vzniká časť konfliktov. Hlavne ideologických. Potom však máme aj skupiny, ktoré existujú proste preto, aby líšili od ostatných jednoducho chcú byť iní. Ľudia taktiež nemajú radi odlišnosti od svojich spoločenských noriem, s čím to súvisí už nejdem rozoberať.
Pretože niektoré veci na sebe ani objektívny človek jednoducho nevie posúdiť. Tým, že sa sám nevie posúdiť nevie aký je, a tým že nevie aký je sa do seba jednoducho nevie zamilovať. A tým, že sa do seba nezamiluje, potrebuje omnoho viac "šťastia" a "správnych ľudí" a "lásky" na to, aby mohol byť šťastný. Jednoducho preto, že potrebuje s niekým byť na to, aby bol šťastný. A nenávidí iné skupinky preto, že tým že nezdieľa ich názory, ich nevie pochopiť a často ich odsudzuje. Tým vznikajú konflikty a "nenávisť" aj keď je to veľmi silné slovo na pomenovanie nezhôd.
Podlamna preto lebo ked su sami su chudaci...nevedia co maju robit a preco zit..ja osobne som zvetsa samotar..nejsem v ziadnej parte..any skupine....chodim won len s kamosmy a to s dvoma alebo ttroma...a mam to aj v charaktere ze som samotarsky typ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vo volnom case chodim tam kam chcem,s kym chcem,bez toho aby som bol obmedzeny...
mna napadla ista teoria svoriek ... ked je muz a zena spolu zrovna taki muz a zena co su si blizky spravaju sa "prirodzene"
ako sa potom zeny spravaju ked su v svojej skupinke vsetkych najlepsich kamaratiek a ked su muzi v skupinke vsetkych najlepsich kamaratov?