skupinky?len také mini my aj tak komunikujeme každý s každým...jedine že sedíme inak a nie pohromade ... čo na tom?aj tak sa bavíme a žiadne že grafiťáci v pravo pipiny v lavo...to ee
u nás je skoro celá trieda na jedno kopyto...22 dievčať a vačšina letí na twilighte, trapnych teenagerských amerických komédiach, robia zo seba najvačších narcisov a fotia sa každý deň pokope mobilmi a hneď jak dojdu zo školy domov si najnovšie fotky vycapia na booom a hádžu si úžasné komentíky na ne...proste grc....a ešte 3 kurvy čo majú horšiu úroveň jak primitívny chlap a robia zo seba velké gangsterky...jednu každý deň vidím ako si nechutne odpluje pri brane a zvyšok dňa v škole je mi zle..no a ostatok 2ja chalani, ktorí ako jediní sú vpohode teda aspoň jeden... a ako jediného z celej triedy ho naozaj zaujíma odbor ktorý si vybral a nefláka sa ako zvyšok...často lutujem že som odišla z mojej bývalej triedy do hentej "žumpy"
u nás je najväčšia skupinka normálnych báb (tam patrím aj ja) je nás najviac....... potom sú debili čo nepatria nikam a pričlenia sa niekam hocikedy...... ďalej hlúpučké lazníčky...... demetné kravy.. ...... namyslené štetky....... a divní chalani........ a tích je málo.... my sme taká babská trieda....a som rada v tej skupinke v ktorej som
ja sa bavim zo setkymi...ale tak aj ja patrim do skupinky ...u nas ej skupina elita, my obycajny ludia, kt. nebavi slopat a nadavat ( tam som ja) a potom su tam dalsie mini skupiny alebo skor dvojice
ako my tiez nemame teraz teke ze ty nesi z nasej skupiny tak s tebou sa nebavime...ale proste ked zazvoni nejak tak sa zhrknu k sebe ludia s podobnymi zaujmami...napr. ja patrim medzi postihy
@lvanka tak to je konečná. pekná skupinová charakteristika. utešený obrázok som si vytvoril o tvojej triede. nezávidím.
@0 skupinky? ja som asi nikdy v žiadnej nebol, lebo som tak trochu dosť asociál. odjebek, určite takých pozná každý. až na to že ja som si vždy sám vystačil čo sa štúdia týka.
jediné delenie do ktorého som sa zapájal bolo keď nastal nejaký spor medzi babami a chalanmi.
také skupinky o ktorých tu hovoríte sme mali iba na zš...a viac mi to vyhovovalo...mala som super partiu, ešte 2-3 chalani a takto sme boli asi posledné 3 roky...v triede sme boli iba 6 dievčat a tie ostatné ma teda moc nezaujímali...no a aj jeden haluzák, taký outsider celý druhý stupeň sme ho mali v triede a bol taký náš triedny zabávač od žrania si vlastných šušňov na verejnosti mal vo zvyku ešte kopu iných vecí, ktoré boli zaručeným spôsobom srandy v celej triede niekedy mi velmi chýba bývalá trieda, ajkeď vtedy keď som odchádzala na strednú som bola velmi rada že ich už n nikdy nezvidím
My ani veľmi skupinky nemáme... Baví sa tam každý s každým a nerobíme rozdieli... teda.. na pár vydedencov A samozrejme tých čo sa pohádali a tak no...
Ja som mala skupinky na zš a aj na gympli. Aká som bola šťastná, ked" som vypadla zo strednej? Hlavne medzi dievčatami panovala obrovská závisť, boli v skupinkách a tie čo donášali triednej, boli aj jej obľúbenkine. Jednoducho kravy, zažila som na vlastnej koži. Bolo to vidno aj na stretávke, ktorú sme mali v oktobri zo zš. Bývalá triedna sa veľmi zadivila, ked" som jej povedala, že som na výške. Neočakávala odo mňa, že sa tam dostanem...
Gympel bol už trošku lepší, decká boli už trošku vypelejšie, ale naozaj len trošku
Zo zš mám rada jednu babu, stretnem ju len občas, ale vždy sa s ňou rada porozprávam. Z gympla nápodobne, tiež len pár bývalých spolužiačok - 5, s ktorými sa rada porozprávam
Inak neľutujem to, že som bola v takýchto ,,úžasných"" triedach - dalo mi to ,,úžasnú školu do života""
Ja sa inak nejako nedokážem včleniť do nejakej skupinky, najviac mi vyhovuje dvojca, ale takú spriaznenú dušu sa mi nedarí nájsť Casto mi viac vyhovuje, ked" som sama, taký vlk - samotár...
som na osemrocku, sme spolu uz siesty rok. nastastie od zaciatku sme sa nejak neskupinkovali a teraz sme uplne idealny kolektiv. obcas je to az na skodu
nejak extra sa to nedeli na napr. h-hoperi, metlaci, EMO, biflosi, kkti a tak...
Skor by som to rozdelil takto: par dievcat (cca 5), ktore drzia spolu, vacsinou sa rozpravaju o uceni. Za nimi dalsia skupinka (4-6) ktori sa vacsinou bavia o chlastackach a typkoch ktorych poznaju. Stredny rad "outsideri" patrim tam ja a este cca 4 chalani. My preberame temy od tych najvacsich absurdit cez drogy, fizlov, az po vojenske konflikty a politicke situacie. Fakt neviem ako nazvat takuto skupinu . Potom je tam v podstate jedna taka vacsia skupina bab (4-5) ktore sa bavia o diskotekach atd... Ako bavim sa s kazdym, ale ked skoncim skolu, tipujem, ze sa budem bavit tak s 8 ludmi...
Nás je v triede 11 takže by sa dalo povedať, že skupiny nejsú xD
Ale aj tak.... U nás je kartársky spolok alebo väčšina báb šalie za hercami z Twilight-u a počúva Lambadu a podobne.. Takže ja spolu s chalanmi trávime väčšinu prestávok v devine xD
1. skupina: baby typu "áááu zlomil sa mi nechtííík"
podskupina: rockenroll-ove stúpenkyne (ktoré v kuse skúšajú nové kúsky)
2. skupina: dvaja poskoci skupiny 1, ktorí sú s nimi len preto, aby si ich aspoň niekto všímal..
3. skupina: chalani (4)
podskupina: ja (keďže tie triedne kravičky moc nemusím)
@inkheart definovala by som to asi zak ze sme za kazdu prkotinku...napr. vonku snezi a my si dame v trickach rannu zdravotnu prechadzku po meste...alebo sme sa nahanali s pistolkami na vodu...
mam to rozdelit, no fajn som v tej triede od septembra iba, ale: 1., bifľoši (teda ja a spol. tí čo sedíme vpredu, ale bifľoši sme len pre ďalšiu skupinku barbie) inak sme úplne normálni ľudia, ktorých aj trápi, či sa dostanú na výšku a či zmaturujú a pod. 2., spomínané barbie asi netreba komentovať, zmaľované, rozmaznané atď. 3., ľudia, ktorým je všetko jedno... sem-tam sa naučia, sem-tam napíšu ťahák = priemerní študenti; 4., chalani 3ks... samostatná jednotka, bavia sa s každým, vždy a všade, ich má vlastne každý rád, a k učeniu majú vzťah no ako chalani, nie je im všetko jedno, ale zas nebiflia sa charatkeristika našej triedy, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ani sa mi to vypisovat nechce
@0 skupinky? ja som asi nikdy v žiadnej nebol, lebo som tak trochu dosť asociál. odjebek, určite takých pozná každý. až na to že ja som si vždy sám vystačil čo sa štúdia týka.
jediné delenie do ktorého som sa zapájal bolo keď nastal nejaký spor medzi babami a chalanmi.
Samozrejme z dvanástich sa zle robí skupinka Tak ale platí ja sám a ostatní spolu Vždy...
Gympel bol už trošku lepší, decká boli už trošku vypelejšie, ale naozaj len trošku
Zo zš mám rada jednu babu, stretnem ju len občas, ale vždy sa s ňou rada porozprávam. Z gympla nápodobne, tiež len pár bývalých spolužiačok - 5, s ktorými sa rada porozprávam
Inak neľutujem to, že som bola v takýchto ,,úžasných"" triedach - dalo mi to ,,úžasnú školu do života""
Ja sa inak nejako nedokážem včleniť do nejakej skupinky, najviac mi vyhovuje dvojca, ale takú spriaznenú dušu sa mi nedarí nájsť Casto mi viac vyhovuje, ked" som sama, taký vlk - samotár...
vo ja viem noo...su to tale kamaratske vztahy
a sekundárne, na trupky, sedláčky, my + pár ľudím ktori su tak vselijak samostane...
Skor by som to rozdelil takto: par dievcat (cca 5), ktore drzia spolu, vacsinou sa rozpravaju o uceni. Za nimi dalsia skupinka (4-6) ktori sa vacsinou bavia o chlastackach a typkoch ktorych poznaju. Stredny rad "outsideri" patrim tam ja a este cca 4 chalani. My preberame temy od tych najvacsich absurdit cez drogy, fizlov, az po vojenske konflikty a politicke situacie. Fakt neviem ako nazvat takuto skupinu . Potom je tam v podstate jedna taka vacsia skupina bab (4-5) ktore sa bavia o diskotekach atd... Ako bavim sa s kazdym, ale ked skoncim skolu, tipujem, ze sa budem bavit tak s 8 ludmi...
specialna podskupina: kocka
specialna podskupina: basa
skupina c.2: strko a spol
specialna podskupina: chlobak
specialna podskupina: hornacek
specialna podskupina: mia
skupina c.3: vecne deti
specialna podskupina: alan
specialna podskupina: janci
skupina c.4: kocky
specialna podskupina: kika
specialna podskupina: monika
skupina c.5: docela v pohode lidi
skupina c.6: blazni
(menovite: grofcatko, shaolingirl, lyri, vlcica1989, lesnamacicka, maria, chumac, kato, ...)
samostatna kategoria: misut
Ale aj tak.... U nás je kartársky spolok alebo väčšina báb šalie za hercami z Twilight-u a počúva Lambadu a podobne.. Takže ja spolu s chalanmi trávime väčšinu prestávok v devine xD
1. skupina: baby typu "áááu zlomil sa mi nechtííík"
podskupina: rockenroll-ove stúpenkyne (ktoré v kuse skúšajú nové kúsky)
2. skupina: dvaja poskoci skupiny 1, ktorí sú s nimi len preto, aby si ich aspoň niekto všímal..
3. skupina: chalani (4)
podskupina: ja (keďže tie triedne kravičky moc nemusím)
doteraz to bolo dosť prelietavé, jednodňové kamarátstva na život a na smrť
osobne s každým vychádzam vlažne a pohybujem sa viac medzi chalanmi.