Caute.... chcel som sa spytat ci nahodou nema niekdo skusenosti s tymto bogom. Objednal som si ho a zaujima ma ci je dost pevne. Blizi sa leto opekacky adt. a ja potrebujem mat svoj bong stale pri sebe a bojim sa ze sa mi po paR tyzdnoch rozbije.
ak je pre teba rastlina ktoru si sam vypestujes fet ... tak to i potom pekny kokot co ma len huste keci o iecom o com kokot vie. Nechaj si tie reci pre seba pytal som sa tu na nieco ine nie na tvoj drbnuty nazor
@maroferik ty si si uz asi nacisto vyfetoval mozog z hlavy. Nejde o to ci si to vypestujes, alebo nie, ide o to ze to z teba robi totalneho vypatlanca, ktory ani nevie zabezpecit aby sa mu nerozbilo bongo, tak si musi kupit nerozbitne. Len tak dalej, ukradni z domu televizor, alebo mikrovlnku, aby si mal na fet a na nerozbitne bongo.
@funday nestrapnuj sa este viac ten trek poznam je o piku a kradnuti ja som si ho kupil za vlastne peniaze ktore som si zarobil a ked o niecom HOVNO vies tak radsej drz hubu a nepovedz nic. Uz ho mam doma prave si cez neho idem dat natah je paradny a pevny takze drbnute rady smeruj niekde inde nikoho tu nezaujimaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
toto tiež nikoho nezaujíma.... btw to je úplne najviac si to všade nosiť zo sebou