Skuste sa vsetci zamysliet a pripadne sa nad tym trochu dlhsie pozastavit a porozmyslat nad tym, ake je to vo svete homosexualov a lesbiciek...Nechcem hned od zaciatku hovorit, co robte a nerobte--nemyslim to zle!!!
vieš čo väčšina si myslí že keď sa nejaký taký párik drží za ruky alebo sa pozkavaju niekde na námestí tak sa len predvádzajú alebo čo ja viem to sa asi zmeniť nedá
apropo som tu už dosť dlho a stretol som tu asi 4 lezby?
hm..no..to by Sme chceľi už asi priveľa...aby Sme sa mohľi držať...a pobozkať na verejnosťi...a aby to braľi normálne...o tom by sa dalo polemyzovať...či to je normálne....lebo mňe pripadá dosť nenormálne...keď sa aj heteráci veľa objímajú na verejnosťi...je to také...zvláštne..keď sa človek na to musí pozerať...no..ale mysľím si...že by to možno nebolo vhodné..pre deťi vidieť také scény...objímať sa dvoch mužov...Podľa mňa by Homosexuálom stačilo aspoň to..aby okoľitá verejnosť brala túto lásku ako rovnocennú...a aby priaťeľia...a rodina brala túto orientáciu normálne...a aspoň v súkromi...nezasahovala do súkromia...
5 deti aj tak nevedia čo sa okolo nich deje, čiže keby videli olizovať sa a objímať dvoch chlapov brali by to tak isto, prv si naštuduj trochu detskú psychológiu a až tak rob závery
mne také páriky nevadia veď je to to najkrajšie obdobie života, prvé lásky a tak prečo to nedať najavo aj tým druhým?
ja som hetero, a poznam jedneho gaya takže sa k tomuto welmi wyjadrovat nemozem ale mne osobne nevadi ak idu po ulici dvaja chalani a drzia sa za ruky voci tomu nic nemam , no dve baby,to už mi nejak nereže....ale nemam namietky voči nim , ved to je ich zivot,a ked su spolu stastne/ní , tak im to neberiem
sama viem co je to ak idem s priatelkou po ulici a nech mam akukolvek tuzbu pobozkat ju,musim sa ovladat ledo s reakciami na lesby mam nedobre skusenosti.raz nas jeden chalan videl vonku ako som jej dala pusu a odvtedy mi roby na skole peklo.chcem aby na slovensku neboli delen yludia podla orientacie.rovnocennost by sa zisla.ale uz od davnych cias maju ludia predsudky voci bi l a gay.a neviem preco.ak by aa raz v takej situacii ocitli pochopili by ako sa ti ludia citia a hned by zmenili nazor.len aby odskusali a svet by bol krajsi
ecchm thakše otworene xD nič proti lezbičkám Bi ani gayom nemáám xD len no mošno pred rokom bý som povedala že by som s rownakým pohlavím nechodila a teraz je to trošku iné nuš žiwot je plný prekwapení x) nikdý newieete ako sa wáš žiwot zwrtne xP len nechápem ludi čo nadawaju na homosexualov su to tak isto ludia ako ostatní s citmi ktorí miluju a poviem vám dokažu si niekedý wážit viac lásku ako ostatní x) a su ai woči sebe iní x)
ae tak isot mám wela problemi s druhímí x( teda zo začiaktu to bolo na mna dost teraz si už ludia zwikaju len to najtahšie ma čaka este len x( newiem ako to mám powedta rodine x(
Neviem, ale ja som dospel k názoru, že žiť ako homosexuál je kliatbou!!! Áno- je to kliatba. Stačí sa len pozrieť okolo seba a vidíme, že gay muži sú promiskuitný a nevedia si vážiť toho druhého. Hej, hovoria o vzťahu, ale neuvedomujú si, že sa na 80% v každom vzťahu aspoň raz podvedú a čo horšie, chodia spolu necelý týden, vyznávajú si lásku a zrazu to skončí, lebo už nie sú do seba zalúbený.
Ja si hladám už toho pravého dosť dlho- ale nmám šťastie na neho- neviem, mne sa bridí, ako striedajú partnerov ako špinavé ponožky.
Mám kamaráta- kt. ma v tomto ale dobre sklamal. CHodil s jedným chalanom, po mesiaci sa rozišli, išiel si za ním oči vyplakať, stále depkova, 2 týždne som nepočúval nič iné len to, ako ho miluje. A zrazu na druhý deň sa zalúbil tak šialene do iného chalana, že na hentoho zabudol. Toto mu vydržalo týden a zase začal, že sa zabije atď atď. A o dva dni neskôr už zase miloval iného- je toto normálne?? podľa mna nie-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vieš čo väčšina si myslí že keď sa nejaký taký párik drží za ruky alebo sa pozkavaju niekde na námestí tak sa len predvádzajú alebo čo ja viem to sa asi zmeniť nedá
apropo som tu už dosť dlho a stretol som tu asi 4 lezby?
mne také páriky nevadia veď je to to najkrajšie obdobie života, prvé lásky a tak prečo to nedať najavo aj tým druhým?
Ja si hladám už toho pravého dosť dlho- ale nmám šťastie na neho- neviem, mne sa bridí, ako striedajú partnerov ako špinavé ponožky.
Mám kamaráta- kt. ma v tomto ale dobre sklamal. CHodil s jedným chalanom, po mesiaci sa rozišli, išiel si za ním oči vyplakať, stále depkova, 2 týždne som nepočúval nič iné len to, ako ho miluje. A zrazu na druhý deň sa zalúbil tak šialene do iného chalana, že na hentoho zabudol. Toto mu vydržalo týden a zase začal, že sa zabije atď atď. A o dva dni neskôr už zase miloval iného- je toto normálne?? podľa mna nie-