Teens..Chodievate na chatroulett, ked prave nemate partnera.. ja hej, ale vždy je to jedna ku tisicu aby som našiel neaku Slovenku alebo Češku na SEX pokec.. Kto mate zaujem pište vek a skype
Dávno pradávno v zime keď sme boli každý deň nasačkovaný u kamarátky sme chodili furt na chatroulette a hľadali dievčatá a dookola len "show me your boobs pls " a tváre sme si zakrývali takými malými papierikmi kde sme si nakreslili moustache a aj dosť veľa dievčat sa ukázalo
Teraz už nechodím s kamarátmi von ani do tej kamarátky a oni už tiež pokiaľ viem na Chatroulette nechodia už nás to prešlo
boha presne takých nemám rada, ja chodím si len pokecať a všade samé penisy a aj po každom sľubnom začiatku konverzácie nasleduje otázka či ukážem prsa
kedysi som na chatroulette chodieval aj ja prepisal som si polohu zo "Slovakia" na "Turkey" a preklikaval sa odkedy tam je moznost uploadnut si fotku na profil, odvtedy je tam vela fejkov a uz tam nechodim..
@burble alebo radsej nie... som zabudol ja cigarety nekupujem . Ani mame/otcovi som ich nekupil nikdy ked ma poslali do obchodu, som kupil vsetko okrem cigariet
ale zas ked to bude jedina podmienka, volako sa dohodneme :-S
@burble (sice alkohol som uz nepil dlhsie ale ked som este pisel) tak vinko som mal rad bud tokaj, alebo templarske cervene najviac mi chutilo v takom keraickom krcahu tvrde to uz aj lacnejsie som aj pil
@mefistofel z keramického krčaha z takého som pila akurát na stužkovej, som pozerala na spolužiakov že každý sa olial tým vínom, tak som teda že nesom blbá ja sa neolejem si dám pozor a aj tak som sa, zázračný krčah
@burble teda nie ze krcah ale dzban, to bola taka nadoba ale uz som to dlhsie nevidel predavat nikde
nasiel som na nete ako to priblizne vyzeralo
ale ako predavali to aj oddelene, ale uplne to vino mi tak chutilo ze som celu flasu na posedenie vypil ale neviem uz ako sa volalo to vino, urcite je take aj v obycajnej sklenenej nadobe.
ja ked som z toho pil, tak som sa neoblial :p
@burble aj krabickove vino som si kupil, niekolko krat ked som bol mladsi teda ako partia potom ked uz som bol starsi tak uz som pomalicky prestaval pit a ked som pil tak som si len kvaitu doprial ale ako tvrde som si dal borovicku
@mefistofel tak ja som od toho večera (po ktorom mi 2 dni bolo zle) ešte krabičkové nepila a minimálne hentú značku sa už nikdy nechystám a stále mi je ľúto dávať veľa peniazi na alkohol, lebo viem že aj tak jak sa opijem budem to chcieť dotlačiť hocijakým lacným alkoholom (viď Syndróm druhej fľaše ) a bude mi chujovo tak či tak
a borovčka.....óóóó
naposledy som ju potom doplnila vodkou ešte a ďalší deň som mala moju prvú oficiálnu opicu (akože že som sa normálne priznala mamke že vkuse tyčkujem lebo mi je zle z pitia a ona ma ešte aj poľutovala )
@burble vsak preto som ani nepil lacnejsi alkohol, nie len preto ze nechuti az tak dobre nehovorim ze mi nebolo luto dat peniaze za alkohol volako ked vacsinou to skoncilo tak isto ale no to je ten udel ked chces mat iny stav
to si mala dobre ze ta este polutovala, dobra maminka ale borovicka je zabijak
@mefistofel borovička je super, to tá vodka je zabijak.....ja mám alergiu na vodku totiž....vždy keď pijem vodku sa zobudím a po celom tele mám alergickú reakciu - modriny, odreniny, popáleniny, rany všelijaké.....
a mamka ma poľutovala lebo mala s opicami čerstvé skúsenosti to bol druhý týždeň čo som bola doma, po dvoch mesiacoch ju to už ale nebavilo a po ľutovaní ani stopa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Teraz už nechodím s kamarátmi von ani do tej kamarátky a oni už tiež pokiaľ viem na Chatroulette nechodia už nás to prešlo
xDDDDDD
xDDDDDDDDD
jaj... milé toto XDDDDDDDDDDDD
boha presne takých nemám rada, ja chodím si len pokecať a všade samé penisy a aj po každom sľubnom začiatku konverzácie nasleduje otázka či ukážem prsa
@burble ahoj ukážeš prsia?
ale zas ked to bude jedina podmienka, volako sa dohodneme :-S
nasiel som na nete ako to priblizne vyzeralo
ale ako predavali to aj oddelene, ale uplne to vino mi tak chutilo ze som celu flasu na posedenie vypil ale neviem uz ako sa volalo to vino, urcite je take aj v obycajnej sklenenej nadobe.
ja ked som z toho pil, tak som sa neoblial :p
holt, každý má iné priority
naposledy som ju potom doplnila vodkou ešte a ďalší deň som mala moju prvú oficiálnu opicu (akože že som sa normálne priznala mamke že vkuse tyčkujem lebo mi je zle z pitia a ona ma ešte aj poľutovala )
to si mala dobre ze ta este polutovala, dobra maminka ale borovicka je zabijak
a mamka ma poľutovala lebo mala s opicami čerstvé skúsenosti to bol druhý týždeň čo som bola doma, po dvoch mesiacoch ju to už ale nebavilo a po ľutovaní ani stopa