Máš zaracha, nerob to, nerob tamto. Kedy to už konečne skončí? niekto si myslí že po osemnástke, ale bacha. aby sme boli slobodní, musíme si postavit hlavu
hh jj mne dali mojho prveho zaracha v 18 ale nejako ma uz moc neobmedzuju...co sa tyka chodenia von chodim kde chcem a s kym chcem a na vlastne nohy sa postavim najskor asi az za 5 a viac rokov
4. Vďačnosť? Tak to je blbost. ak sme nič neurobili, prečo by sme mali mat nejaké tresty? pokial nám zatrhnu počítače, vychádzky a podobne, tak sa to ešte dá prežit a sme naštvaní.
ale zamysli sa konkrétne nad deckami, ktoré nikam nechodia, lebo ich doma mlátia a sú samá modrina
8.mam pocit ze nechce uz aby sa jej rodicia tolko miesal do zivota.Ja mam dakedy pocit ked sa na mna hrnu doma zbitocne otazky akokeby som bol zavrety v kocke bez dvier a okien
ty si myslíš, že keď sa osamostatníš budeš nejako slobodná? A čo ak neskôr prídu deti, manžel... aj oni sú niečo zaväzujúce, prečo sa musíš niečoho zriecť, aby si bola tým, čo sa vyžaduje... sloboda je výmysel mladých čo si myslia, že po osemnástke budú mať všade dvere na neobmedzený čas otvorené...a to je smutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale zamysli sa konkrétne nad deckami, ktoré nikam nechodia, lebo ich doma mlátia a sú samá modrina