@mayo911 za pár rokov hádam budú čipovať aj nás .. btw. ja mám očipovaného psa ale len kvôli tomu, že ho brávame do Nórska letecky a tam proste očipovaný byť musí ...
@grietusha no vôbec sa ti nečudujem, teda čo sa toho rozčúlenia týka.. toto fakt môžu len na slovensku vymyslieť ... už len čakám, že prídu s tým, že nebudeš môcť byť v zahraničí dlhšie ako rok ... proste s nejakou chobotinou ... čím skôr požiadaj o to občianstvo aspoň sa vyhneš tejto debiline.. človek fakt nemá nič na práci len sa chodiť ohlasovať, resp. aj keď to bude elektrotechnicky...
@6 ver že budú. a vlastne v občianskom máš čo. a tak keď na to príde mi nerobí problém naškrbliť nejakú rezervu a na pár rokov zmiznúť so stanom niekam do lesa.
mám dilemu, ísť sa im tam vysmiať do xichtu, že konečne odchádzam nech sa tu pojebú všetci alebo to bojkotovať a jebať na nich z trucu ?
(to tak hypoteticky... a to kcem ísť robiť za hranice, a vychádza to na 92 dní juch..ale príde mi to nehorázne smiešne, aby som to šla nahlasovať..trochen obmedzovanie osobnej slobody)
@neutralnothing sa cudujes, ze kazdy sa snazi odrbat stat na daniach ako sa da? napr. dan za psa: ked ho ma niekto na zahrade, nechapem na aku p... ma platit za psa, dalej- dan z nehnutelnosti: ak nieco vlastnim, preco mam za to znova platit, aj ked nemam z toho prijem a nebyvam tam? alebo dan z prenajmu: ak prenajmem byt za nejaky nizky poplatok, tak musim mat zivnost a viest uctovnictvo aj ked po vyuctovani sa zisti, ze som nepresiahol nezdanitelnu ciastku... atd. atd. clovek by nemal problem platit, keby za to nieco mal...
co sa tyka nahlasovania, treba to bojkotovat... rovnako ako cipovanie a ostatne ch...
Niežeby som takéto hlúposti schvaľoval, ale že si vieš vybaviť súdnu poštu, to asi nie je úplne reakcia na podstatu tej poznámky. Súdnu poštu asi nie vždy chceš dostať.
"Minister vnútra Robert Kaliňák (Smer) Osuskému odkázal, že jeho návrh chápe, je však presvedčený, že o obyvateľoch potrebuje mať štát aktuálne údaje. Spomenul tu napríklad doručovanie súdnej pošty. "
je pravda, že nie vždy ju chceš dostať, ale ako argument to je blbosť, keďže sa to dá zariadiť aj iným spôsobom.
@miro7007 nemyslim taketo vyberanie dani na normalnych obcanoch, ale co velke firmy pretuneluju, vsetko, co sa ukradne.. dajme tomu, ze za hento dostanem pokutu 300 eur. mna to jednak financne dost polozi a aj tak to statu moc neda. ale ze niekto robi danove podvody za miliony eur, tak to ich uz netrapi... v tomto state je to dost na hovno :/
Nejdem to obahajovat, ale niektore svine to zneuzivali.Na spravnom konani nam profak hovoril pribeh kamionistu, voci kt. bolo zacate spravne konanie, ten bol samozrejme na cestach po EU, ked sa vratil, mal zaplatit asi 2 miliony. Posta sa po urcitej dobe berie za prebratu, urcili mu "zastupcu" v konani a bolo to. Aj doteraz to bolo potrebne ohlasit na urad, akurat za to neboli ziadne sankcie, ofc to nikto nerobil, ale vo vlastnou zaujme by mal. No, realne si neviem predstavit, ze budu pokutovat vsetkych tych studentov, kopu ludi sa im na to vyserie, nepredstavoval by som si to zas jak socik, aj ked...pride mi to uplne zbytocne. Nepodstatne veci riesime, ked sa medzitym kradne vo velkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
súdnu poštu a podobne si viem vyriešiť, mama má splnomocnenie na preberanie mojej pošty do vlastných rúk.
ty kokos, toto je TAKÁ NEHORÁZNA BLBOSŤ, až som sa po dlhej dobe fakt rozčúlila.
zaujímalo by ma ako chce dokázať, že niekto za tri mesiace ani raz nevkročil na slovenskú půdu.
mám dilemu, ísť sa im tam vysmiať do xichtu, že konečne odchádzam nech sa tu pojebú všetci alebo to bojkotovať a jebať na nich z trucu ?
(to tak hypoteticky... a to kcem ísť robiť za hranice, a vychádza to na 92 dní juch..ale príde mi to nehorázne smiešne, aby som to šla nahlasovať..trochen obmedzovanie osobnej slobody)
» www.sme.sk/c/6802651/za-ne...
co sa tyka nahlasovania, treba to bojkotovat... rovnako ako cipovanie a ostatne ch...
ako keby som nemala toho uz dost na vybavovanie
pise tam od noveho roka, ok, neriesim po kym nebude novy rok
Niežeby som takéto hlúposti schvaľoval, ale že si vieš vybaviť súdnu poštu, to asi nie je úplne reakcia na podstatu tej poznámky. Súdnu poštu asi nie vždy chceš dostať.
"Minister vnútra Robert Kaliňák (Smer) Osuskému odkázal, že jeho návrh chápe, je však presvedčený, že o obyvateľoch potrebuje mať štát aktuálne údaje. Spomenul tu napríklad doručovanie súdnej pošty. "
je pravda, že nie vždy ju chceš dostať, ale ako argument to je blbosť, keďže sa to dá zariadiť aj iným spôsobom.