napiste mi vase nazory, skusenosti, ake mate hodinky, ci by ste za ne boli ochotni vyhodit tolko penazi znova, ci to vyuzivate plnohodnotne alebo ste si len mysleli, ze ich budete pouzivat a nakoniec si na nich pozriete max cas a kroky....dakujem
mala som len take tie obyckove lacne xiaomi za 30€ ale nekupila by som si asi ani drahsie/lepsie. nonstop som ich zabudla lebo mi to bolo neprijemne mat na ruke a telefon zvladne to iste co oni a este viac
mám Apple Watch 4 a úprimne, asi by som si ich znova nekúpil. Najviac využívam na platby, to by mi chýbalo. Tiež na počasie a notifikácie, alebo keď šoférujem, viem cez ne telefonovať, bez toho aby som musel dávať ruky z volantu...no dobre, ako to čítam, asi by mi viacero vecí chýbalo A kupoval som ich v čase keď boli už AW5, dokonca od týpka čo ich dostal od operátora na paušál, tak ich predával úplne nové za 320€ asi 9 mesiacov dozadu, pričom ešte teraz stoja nové okolo 400€
Plánujem si kúpiť, pretože niekedy mi ide na nervy vyťahovať telefón kvôli bežným úkonom. Ale nosím elegantné hodinky, takže neviem kedy by som Smart hodinky nosil.
Apple Watch 4. Hojne som využíval v posilke pred koronou, ale ešte som nenabehol na fitness režim . Ďalej ich využívam na turistiku, mtb, v aute, pri platení a v práci ako kalkulačku . U mňa sa teda celkom uplatnia .
Ja mam garmin forerunner 645 music rose gold a mam ich teda na ruke odkedy som ich kupila kazdy den, uz skoro rok a pol. Milujem ich, su top. Boli dost drahe, vysli ma nejako okolo 450€ ale nelutujem ani cent, mozno keby si kupujem znova tak kupim vivoactive? Neviem. V case ked som ich kupovala som behavala cize chapem svoj vyber. Kazdopadne garmin odporucam vsetkymi desiatimi. Vydrzia velmi dlho nabite a nabijem ich asi za polhodku, co je aj jediny cas kedy ich nemam na ruke
mam smart hodinky aj normalne hodinky.. nenosim ani jedno..lebo to je proste maximalne neprijemne mat daco take na ruke nonstop mne uz aj naramky, gumicky atd na ruke vadia, proste cokolvek
Mám xiaomi amazfit bip stáli hruba 60€, zo začiatku som ich dosť používal na notifikácie a podobne ale teraz už len na zobrazovanie času a kvôli gps na záznam trasy na biku. Inak by som išiel asi do klasických digitálok keby nepotrebujem to gps
Mala som fitbit versa od augusta 2018 do leta 2019, potom prestali ist dost som ich pouzivala, casto som vyuzivala budik, stopky, nielen sledovanie kilometrov... teraz uz rok chytré hodinky nemám, ale premyslam nad kupou garmin tie krasne bielo rosegold kedže tie sú aj krásny doplnok a ak aj tie po čase odídu potom pôjdem do apple hodiniek nakoniec
@barb tiež uvažujem o garmin ale chcem tie biele s ružovozlatým ciferníkom či ako sa tomu nazýva len teda asi nie tú tvoju drahú verziu, hoci to GPS a hudba znie dobre... len ked neviem pouzivat aplikacie GPS ( endomondo ma neposluchalo, ked som ho kedysi skusala), kde by mi ukazalo kade som teda išla a blbé je, že tam nie je na tých lacnejších funkcia plávania, ale aj tak som nebola kvôli korone 100 rokov pláavať
mám fitbit charge 3, najprv som bola úplne nadšená z nich, teraz po čase už ich mám hlavne na trackovanie vzdialenosti a približného tempa a tepu pri behu, takisto na splnenie cieľu 10K krokov a sem tam na kalórie pri cvičení
Mám Suunto a používam ich len na tie športové funkcie, s telefónom ich ani nemám spárované lebo by ma to iba otravovalo. Cvičím cca 4,5 hodiny do týždňa z toho 1,5 využívam gps a nabíjam ich raz za týždeň, takže som spoko.
Mam Apple Watch 3 (tusim). Pouzivam to len ako tracker chodze, cvicenia a heart rate. Cize nemam problem si kupit aj inu znacku, ktora ma len tuto funkcionalitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov