viem ze to o com je toto forum je totalna debilina ale len tak ma to napadlo .. ked nejaky muz znasilni alebo hoci aj dobrovolne pretiahne dievca mladsie ako 14 rokov je trestne stihany za zneuzitie maloletej... je to tak aj naopak?.. ked nejaka zena
@1 ja viem ze je to odveci .. ale ako keby tych odveci for tu nebolo dost .. kazde 2. je odveci .. a k teme.. dieta je kazdy do svojej 18 cize neviem.. skor by to bolo treba nazvat..hmm.. neplnolete dieta?.. a co ty vies najdu sa aj take
@7 no tahalo mu na 13 ale bolo to este v 12-tich.. tiez som nechapal .. ale ved jeho vec a vec tej s ktorou bol.. a ked na to ma tak nech to robi ... dnes ma tusim 16 a pretiahol uz tusim okolo 25 dievcat ... teda tak to tvrdil
mlhavo si spomínam na jeden medializovaný prípad na Slovensku dááávno. žena mala sex s chlapcom pod 15 (on to samozrejme chcel)...neviem ako to dopadlo, ale bola hned nazvaná "učitelkou sexu"...ale nenazval by som to utláčaním, ale dvojakým "metrom" nazerania spoločnosti na takéto veci...tak ako napr. lesbičky sú viac tolerované ako gayovia
Ale je to trestne iba ak to zisti policia, to znamena ze by to ten chlap musel nahlasit na policii. Ale ja by som to neurobil Ved ktory chlap by nechcel aby ho zena "pretiahla"...
"Blademaster" - kazdy z nas je predsa dieta. Nie len osoby ktore maju menej ako 18 rokov. Akurat ta skupina ludi ktora ma viac ako 18 sa nazyva "dospely"
Inak minule som niekde čítal že dakde nevem de vošlo 5 žien nejakému 18 ročnému do bytu, priviazali ho o stôl a nútili ho aby im vylízal (3 krat každej...). A ked nelízal rak ho šlahali po vajcach... Aby som sa začal báť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj o zenach to plati...ale hadam ich neni vela takych co by sa jebali s detmi ..inak to povedat nedokazem