Kedze do blogu je zakazane kopirovat text,tak to davam sem.
Smrteľný vibrátor
Pozor, páni, naledujúci prípad je fakt len pre silné žalúdky. Istej neukojenej mladej dáme sa zažiadalo trochu autoerotiky. No nevybrala si na to práve najšťa
@tikalok tak tomuto verim viac ako tomu o tej zene
Ale sak je to ocividne hlupost , taky sprosty ludia ludia ze by liezli na chladnicku aby sa urobili metlou a aj keby sa uz taky clovek nasiel myslim si ze je takmer nemozne aby jej rucka od metly , ktora ma tupy koniec presla celym telom a vysla ustami
@fxx no a co, ze su to kandidati na darwinove ceny? tym horsie pre teba, pretoze cele darwinove ceny su len taka "zabava" s vymyslenymi pripadmi. nemozes verit vsetkemu, co si niekde precitas.
@27 naozaj si myslis, ze je pre mna horsie, ked neuverim kazdej bulvarnej somarine, co niekde napisu?
aby som bol presnejsi, niektore z tych historiek, ktore v suvislosti s darwin awards koluju po internete su pravdive, ale vacsina nie.
ja si naozaj nemyslim, ze telo danej osoby bolo tak tazke, aby nim rucka z metly za okamih celym presla a dokonca vysla von ustami, ktorych orientacia je uplne ina
@34 ludia z birzdu nemaju zaluby (sport, tanec, disko a hudba nie su zaluby - to su kolektivne veci, ktore robia desiatky milionov ludi). dobre, nic v zlom.. sorry, ze ti to tu pisem, ale aj ty do mna rypes v mojich forach. uz nebudem.. fakticky :p
V skratke: Zlodej sa vlámal istému invalidovi do domu a chcel ho vykradnúť. Keď ale zlodej odchádzal, invalid sa zobudil a došlo k súboju. Zlodej ho síce hneď zložil na zem, ale ten invalid mu vrazil barlou do rozkroku tak, že po zlodejovi zostal na zemi jeden semenník =D Keď sa zlodej dostavil s tým do nemocnice, tak výsledok bol taký že mu kastráciu dokončili aj odstránením druhého semenníka, aby ho nezabila infekcia =D
@43 len som akosi nepochopil zmysel tvojho prispevku s nulovou informacnou hodnotou. ale ak si mal potrebu okopirovat to tam, tak to je samozrejme tvoja vec.
ok, dosť bolo srandy. Malá otázka na teba. Všetky tvoje príspevky vo fórach mali informačnú hodnotu ? (snažil som sa nebyť cynický... ale to sa nedá, pri niektorých )
@xhtml a povedz mi tvoje konicky (samozrejme povedz len to co robi veeeelmi malo ludi, lebo podla teba co robi vela ludi (napr. css, webstranky a pod robi vela ludi) vraj konicek nie je. Mimochodom co to je potom, ked nie konicek?
@xhtml spravne tomu chapem, ze futbal podla teba NIE JE konicek, lebo ho hra vela chalanov, ale keby co ja viem sa chalan hral s babikami, tak to uz konicek je, lebo to nerobi nikto, resp. strasne malo chalanov?
pripadne dobrym prikladom by mohlo byt mohlo byt hranie futbalu normalne v tricku a kratasoch (vela ludi = cize asi to nie je konicek), a hranie futbalu v zimnej bunde, sale a lyziarkach (to robi malo ludi (podla mna nikto) = cize v tomto pripade je futbal uz konickom??)
@xhtml aha, takze ak som to spravne pochopila, ja nemam konicky ? pretoze hram na gitare- to robia tisicky ludi, pretoze kreslim- to robia tisicky ludi, pretoze rada citam knihy- to robia tisicky ludi.. tak co vlastne robim vo volnom case ?
@xhtml.... koniecek / zaluba je nieco co splna tieto podmienky 1. robis to dobrovolne 2.robis to vo volnom case 3. nie si za to financne ohodnoteny .... preco si proste nepriznas ze si sa zle vyjadril v prvom prispevku ale retusujes to absurdnymi argumentami ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a co je pre vas neuveritelne tak to musi byt hned vymyslene????
vy nepoznate ozajstnych debilov???
Ale sak je to ocividne hlupost , taky sprosty ludia ludia ze by liezli na chladnicku aby sa urobili metlou a aj keby sa uz taky clovek nasiel myslim si ze je takmer nemozne aby jej rucka od metly , ktora ma tupy koniec presla celym telom a vysla ustami
daj radsej link kde si to cital
o tom nepochybujem ze by jej nepresla
aby som bol presnejsi, niektore z tych historiek, ktore v suvislosti s darwin awards koluju po internete su pravdive, ale vacsina nie.
ja si naozaj nemyslim, ze telo danej osoby bolo tak tazke, aby nim rucka z metly za okamih celym presla a dokonca vysla von ustami, ktorych orientacia je uplne ina
cize prave si povedal ze si sam trapny,kedze ziadne tvoje forum ani ziadny tvoj prispevok prinos nemal
lenze podla teba kto nema take zaluby ako ty,zak je uplne sprosty
ale modelarstvo a tury ci veci ktore robis ty su vynimocne, tie nerobia desiatky milionov ludi?
Najlepšia z darwin awards je ale určite jednotka za rok 2007 =D
» darwinawards.com/darwin/darwin20...
V skratke: Zlodej sa vlámal istému invalidovi do domu a chcel ho vykradnúť. Keď ale zlodej odchádzal, invalid sa zobudil a došlo k súboju. Zlodej ho síce hneď zložil na zem, ale ten invalid mu vrazil barlou do rozkroku tak, že po zlodejovi zostal na zemi jeden semenník =D Keď sa zlodej dostavil s tým do nemocnice, tak výsledok bol taký že mu kastráciu dokončili aj odstránením druhého semenníka, aby ho nezabila infekcia =D
si zhuleny? alebo alkoholik?
@xhtml ako mozes tvrdit, ze sport, tanec, disko a hudba nie su zaluby????????
si zhuleny? alebo alkoholik?
[hore] [dole] 873616
(toto mi ukazuje v panely "čo robia tvoji priatelia" a názov diskusie v ktorej je tento tomášov koment je "smrteľný vvibrator"
*** ERROR (!) ***
ok, dosť bolo srandy. Malá otázka na teba. Všetky tvoje príspevky vo fórach mali informačnú hodnotu ? (snažil som sa nebyť cynický... ale to sa nedá, pri niektorých )
@tomas , je to len moj nazor.. konicek je podla mna nieco, co nerobi hocikto.. sport a pod robia .. ale to uz som pisal
a tenario ja mu to uz davno vravim
pripadne dobrym prikladom by mohlo byt mohlo byt hranie futbalu normalne v tricku a kratasoch (vela ludi = cize asi to nie je konicek), a hranie futbalu v zimnej bunde, sale a lyziarkach (to robi malo ludi (podla mna nikto) = cize v tomto pripade je futbal uz konickom??)
normalny futbal = sport?
futbal so zavretymi ocami = zaluba? (lebo malo ludi tak hra)
a pekna blbost, to s tou zenskou....a preco si akoze sadla na chladnicku?!
ukaz mi cloveka z birdzu, ktory ma rad sport - 80 ludi zo 100..
Aké štatistické % ľudí sa musí danej veci venovať, aby sme už mohli spokojne prehlásiť, že daná činnosť nie je koníčkom?
(smajlík)