este davnejsie niekto aktivoval basnicky na mob cez sms a 2x do mesiaca mi pride z cisla 7807 basnicka za 0,8€/kus... chcel by som to deaktivovat, ale dajak o tom neviem nic najst... vie niekto deaktivacnu sms na toto cislo? neviem odkial su basnicky... d
@laposka všetky tieto skrátené automatizované čísla musia byť zaregistrované u operátora a ten musí mať info o tom koľko stoja, čo daná služba obnáša, a aké sú na ňu príkazy, vrátane jej deaktivácie
takze som zavolal do pomarancu a tam mi prv ochotne povedali dajake deaktivacne sms(nefungcne), co ako tak by aj mohlo fungovat, lebo potom som daco googlil a neboli daleko, no dal som blokovat vsetki take navyse platene sms... nevyhoda je, ze potom sa nic neda platit cez sms(parkovanie, mhd, hnojstar hlasovanie, atd), co mi ale nevadi, lebo firemne cislo, aj tak za vsetki take platenia uctovnicka tocila 9000otacok... vec vyriesena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mal by tam byt kod a cislo na deaktivaciu
Zavidim Tvojim
rodicom, pretoze sa
mozu divat na to
najkrajsie, najsladsie a
najmilsie dievcatko
kazdy den. Lubim Ta!
Vsade snezi tvoja neha.
Biely dych sipovych ruzi
sala ti z tela. Ja padam
do teba, vsak je to len